Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum a reușit un tânăr să înșele 12 taximetriști din Alba Iulia, printr-o metodă inedită. Percheziții ale polițiștilor

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr din județul Timiș, care este bănuit de comiterea unor fapte de înșelăciune. Pentru obținerea de probe, polițiștii au efectuat două percheziții. 

Potrivit IPJ Albal, la data de 14 octombrie 2021, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat percheziții la două imobile din județul Timiș, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Giarmata, care este bănuit de săvârșirea a 12 infracțiuni de înșelăciune ale căror victime au fost persoane din municipiul Alba Iulia.

Citește și Taximetriștii din Alba Iulia, REVOLTĂ împotriva șoferilor de la Bolt: Acuzații de concurență neloială

Din cercetări a rezultat că, în perioada aprilie – septembrie 2021, tânărul ar fi indus în eroare 12 taximetriști, din Alba Iulia, prin plasarea de comenzi de tip comision.

În contextul comenzilor și profitând de amabilitatea taximetriștilor, tânărul le-ar fi solicitat acestora și transferarea unor sume de bani, prin intermediul unor stații de plată care sunt amplasate în incinta unor supermarketuri din municipiu, promițându-le că va restitui banii, odată cu livrarea comenzii.

Ulterior, acesta nu ar mai fi răspuns la telefon, pentru a achita serviciile și pentru a restitui sumele transferate

Valoarea totală a prejudiciului, cauzat celor 12 victime, este de 9.690 lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, un laptop și alte mijloace electronice precum și 27.450 euro și 4.012 lei.

În cursul zilei de azi, 15 octombrie 2021, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax