Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum s-ar fi produs accidentul mortal din Petrești: Mașina s-ar fi răsturnat de două ori, în afara carosabilului

Publicat

Cum s-ar fi produs accidentul mortal din Petrești. De la producerea accidentului mortal și până la găsirea trupului neînsuflețit al șoferului, au trecut aproape patru ore. Reporterii alba24.ro au aflat, potrivit primelor informații, cum s-ar fi petrecut accidentul. 

Potrivit informațiilor obținute de la fața locului, accidentul s-ar fi produs în jurul orei 04:15. Atunci un paznic din zonă a sunat la Poliția Municipală din Sebeș, și a spus că a auzit un zgomot puternic și a văzut o mașină pe marginea drumului. 

Tânărul șofer de 19 ani, conducea un Volkswagen Passat, din direcția Sebeș spre Petrești. În dreptul unei hale, ar fi pierdut controlul autoturismului. Atunci a intrat pe un podeț, iar ulterior, a ajuns pe malul de pământ.


Ajuns pe malul de pământ mașina s-ar fi rostogolit de două ori, apoi a căzut înapoi pe patru roți. O primă ipoteză este că șoferul ar fi fost proiectat în afara mașinii, după cea de a doua rostogolire.

Trupul ar fi fost aruncat în jur de 12 metri, în apropierea unui stâlp de înaltă tensiune, într-o zonă unde vegetația uscată este mai deasă.

Primul echipaj prezent nu a găsit șoferul

După apelul telefonic dat de paznic la fața locului s-a prezentat un echipaj mixt, format dintr-un polițist și jandarm. Aceștia ar fi ajuns în jurul orei 4:20. Au găsit mașina, accidentată, dar nu au descoperit trupul tânărului.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, oamenii legii au mers și la spital pentru a verifica dacă șoferul s-ar fi aflat la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT rutier grav la ieșirea din Petrești spre Sebeș. Un tânăr a DECEDAT după ce s-a răsturnat cu mașina

În tot acest timp, trupul tânărului era în spatele mașinii, în zona cu vegetație uscată.

Descoperire la aproape patru ore

În jurul orei 7.45, trupul a fost descoperit de câțiva cetățeni, în vegetația uscată. Aceștia au sunat la 112, iar un echipaj al Pompierilor din Sebeș s-a prezentat la fața locului.

Tânărul șofer, prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Polițștii au deschis un dosar penal pentru a cerceta modul în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit IPJ Alba se cercetează toate aspectele în care s-a produs accidentul, inclusiv modul în care a intervenit echipajul mixt la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Detalii tulburătoare, în cazul accidentului rutier de la Sebeș: Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului

Tânărul care a decedat, Alexandru M., avea 19 ani și era din Petrești.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax