Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum să ajungi la „Aniversare cu Cascade”, cu Lae Dreghici, la Oarda de Sus. Momente muzicale, cascade moto și auto

Publicat

Celebrul cascador, Lae Dreghici, îi așteaptă pe albaiulieni și nu numai, sâmbătă, 16 iulie, pentru a celebra într-un stil unic aniversarea de 70 de ani. Într-un video postat pe Facebook, cascadorul a explicat și detaliat traseul celor care vor să vină alături de el la eveniment. 

Este vorba despre o aniversare cu cascade. Mai exact vor fi cu momente de muzică, cascade moto și auto, unde invitați speciali sunt Mihai Stoichescu și Cosmin Pădureanu. 

AICI: VIDEO Momentul în care Lae Cascadorul sare cu mașina, la 71 de ani

Evenimentul va începe de la ora 12.00, iar traseul până la zona de spectacol este următorul: Alba Iulia, Oarda, Limba, prima stradă asfaltată, la dreapta cu indicatorul Daia și indicatorul SPECTACOL.

Apoi urcați spre vârful dealului până la primul drum spre dreapta, (amenajat special pt. spectacol,) unde apare indicatorul; SPECTACOL. Mergeți tot înainte
până în zona de spectacol, a explicat Lae Dreghici, în video-ul postat pe Facebook.

„Îmi doresc o aniversare, la 70 de ani, cu cascade. O aștept cu nerăbdare, ca și publicul, cred.

Să ne întâlnim cu toții acolo, să fiți critici, să fiți empatici, să apreciați tot ce am făcut și ce fac în prezent. Vor fi două cascade și vă pun deocamdată imaginația la contribuție.

Atât vă spun: vor fi trei mașini, în două cascade, dar și alte surprize. Fiți pregătiți!” a transmis Lae Dreghici.

„Trăiesc ca să risc, risc ca să trăiesc” a fost moto-ul după care s-a ghidat tot timpul celebrul cascador albaiulian.

Adrenalina și situațiile la limită au fost cele care i-au creat zona de confort încă din copilărie, iar mai apoi, l-au făcut să își descopere menirea în viață, transformând pasiunea pentru risc, într-o meserie.

Lista artiștilor invitați la spectacol:
  • Ansamblul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia
  • Alin Joldeș și Delia Jude
  • Denisa Bărbat
  • Grup de suflători de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia
Spectacolul va începe la ora 12:00, iar cascadele pregătite de Lae Dreghici și invitații săi vor fi intercalate cu momentele artistice.

Lae Dreghici – cascada de pe centura municipiului Alba Iulia

De-a lungul vieții, indiferent cât de năstrușnice au fost ideile sale, Lae a văzut totul ca pe o reușită, nicidecum ca pe o încercare, iar acum, la 70 de ani, rămâne același spirit liber, cu o energie debordantă, un cascador de geniu și un om cu un suflet mare.

Cea mai spectaculoasă a lui Lae Dreghici a avut loc în 1995. Cascadorul albaiulian „a zburat“ 63 de metri cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri.

Cascadoria a devenit celebră atunci și ajuns până pe posturile televiziunilor din Statele Unite ale Americii. Cascadorul albaiulian „a zburat“ cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri, peste două TIR-uri aşezate unul după celălalt, dar și peste un morman de cartoane lung cât alte două tiruri, amplasate pe șoseaua de centură a orașului. A fost cea mai spectaculoasă cascadorie a momentului, la care au fost martori peste 40.000 de spectatori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax