Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum se circulă dimineața, într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia, unde nu funcționează semafoarele

Publicat

Una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia, la primele ore ale dimineții este cea din zona Școlii ”Mihai Eminescu”. Zeci de mașini așteaptă bară la bară, minute bune în trafic pentru a parcurge o distanță relativ mică. Cozile se formează în special din cauza părinților care opresc în zonă pentru a-și lăsa copiii la școală. 

Însă o mare parte dintre părinți semnalează o problemă în trafic.

Situația din intersecția cu pricina a revenit în atenția publică odată cu începerea școlii, dintr-un motiv bine întemeiat: semafoarele din zonă nu sunt funcționale.


Iar din acest motiv părinții spun că nu își lasă copiii la școală, de frica unui accident rutier în timpul deplasării de acasă către școală.

Semafoarele din oraș, montate în timpul lucrărilor de mobilitate au devenit un chin pentru șoferi. Marți, 17 septembrie, două semafoare montate la 50 de metri distanță unul de altul au provocat o coloană infernală de mașini la intrarea în oraș.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Coloană infernală de mașini la intrarea în Alba Iulia după ce două semafoare au devenit funcționale. Timp pierdut în trafic

La momentul de vârf, între ora 16:00 – 16:30, coloana se întindea de la magazinul Ambient și până la colegiul Alexandru Domșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    miercuri, 18.09.2024 at 10:26

    Asa-i Romanu’. E liber sa voteze dar ori nu voteaza ori voteaza prost. E liber sa ceara „alesilor” sa construiasca scoli/gradinite mai aproape de zona unde locuieste dar n-o face.
    In schimb, comite „romanesti” dintr-astea in care se inghesuie ca musca stiti voi la ce crezand ca face o „fenta”. Ei uite ca nu prea merge. Ce e trist e ca ne sufoca cu esapamentele rablelor lor pe cei ce locuim in apropiere de astfel de zone/intersectii.

    Pentru asta, la cat mai multe lucrari de mobilitate si sistematizare a circulatiei pana cand reinvata sa mearga pe jos si sa-i ia de gat pe politicieni sa munceasca in folosul cetateanului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate