Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Cum vede un crescător de bovine din Alba meseria sa: Am 42 de ani de când sunt la pușcăria vacă cu lapte. Ce dificultăți are

Publicat

Protestul agricultorilor și al fermierilor din Alba, care s-a desfășurat în prima parte a zilei Alba Iulia, a scos la suprafață o serie de povești de viață.

Agricultorii și fermierii, mare parte dintre ei cu peste 20 de ani experință și-au făcut publice problemele. Președintele crescătorilor de vaci din Alba, a comparat meseria cu viața unui deținut. 

Fermerii au protestat luni, 15 ianuarie 2024 pe pricipalele străzi din oraș, iar o delegație a urcat în biroul prefectului Nicolae Albu pentru a spune ce revendicări au.

Însă pe lângă revendicări aceștia au spus și greutățile cu care se confruntă zi de zi.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: Protestul fermierilor și transportatorilor din Alba. Peste 100 de camioane și tractoare au intrat în Alba Iulia

”Nu putem să supraviețuim”, ”Suntem în punctul în care ne gândim dacă să închidem afacerea”, au fost parte din declarațiile făcute de aceștia.

Mai mult de atât, președintele asociației crescătorilor de bovine din Alba a comparat meseria pe care o are cu viața unui deținut.

Declarația acestuia poate fi văzută în live-ul de mai jos, de la minutul 1.06.00.

Ce a spus Nicolae Stănescu

”Eu ca și reprezentat al văcarilor, activitatea într-o fermă de vaci cu lapte nu este cu numic mai prejos decât a unui deținut. Am 42 de ani de când sunt la pușcăria vacă cu lapte.


Vă rog să mă credeți și să consemnați chestia asta. Programul nu îți permite sâmbătă, duminică, nu ai Crăciun, nu ai An Nou. Nu ai zile libere religioase, nu ai zile libere oficiale.

Totul este prezență lângă vacă, de dimineața până seara. Dacă nu unul, cel puțin familiile care conduc afacerea trebuie să fie prezenți în ferme.


Nu suntem băgați îăn seama și mai mult decât atât, pe lângă activitatea pe care o desfășurăm suntem impozitați până la sânge cu tot ce există”, a declarat Nicolae Stănescu, președintele Asociației Crescătorilor de Bovine din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax