Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Curajul unei femei din Ucraina, în fața unui soldat rus: ”Puneți aceste semințe în buzunare ca să crească după ce veți muri”

Publicat

O femeie din Ucraina s-a confruntat cu un soldat rus puternic înarmat și i-a oferit semințe de floarea-soarelui, pentru ca acestea să înflorească atunci când va muri.

Femeia a fost surprinsă de camerele de filmat exprimându-și indignarea din cauza invaziei de joi.

Femeia poate fi văzută în videoclipul întrebându-i pe militari „Cine sunteți?” Un soldat care stă în stradă îi spune: „Avem exerciții aici. Vă rog să mergeți pe aici”.

UPDATE FOTO-VIDEO: Război în Ucraina, ziua a doua a invaziei. Armata rusă își continuă ofensiva la scară largă, cu toate forțele

După ce a întrebat dacă sunt ruși, ea a întrebat din nou: „Deci ce naiba cauți aici?”

În timp ce soldații încercau să o calmeze, femeia furioasă a spus: „Sunteți ocupanți, sunteți fasciști! Ce naiba faceți pe pământul nostru cu toate aceste arme?”

  • „Luați aceste semințe și puneți-le în buzunare, așa că măcar floarea soarelui va crește după ce veți aici”, a spus ea.

Ea a continuat să-i ofere semințele de floarea soarelui, care este floarea națională a Ucrainei.

Videoclipul a fost distribuit online de Internews Ukraine, o organizație de caritate media independentă cu sediul la Kiev.

De atunci, a devenit viral pe rețelele de socializare cu peste două milioane de vizualizări și a stârnit o avalanșă de comentarii emoționante.

Sursă: Independent.co.uk

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 25.02.2022 at 09:56

    Mai devreme ori mai tarziu, pe mormantul multor dintre acestia ( pilotii avioanelor si ai elicopterelor rusessti doborate de antiaeriana ucraineana, si ai tancurilor distruse tot de armata ucraineana ) vor creste ciulini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax