Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Deputații PSD Călin Potor și Ioan Dîrzu au refuzat invitația prefectului Feneșer de a participa la întâlnirea cu ONG-urile, la Sebeș. Cum motivează

Publicat

darzu si potor Deputații PSD Călin Potor și Ioan Dîrzu nu vor participa la întâlnirea din acest weekend la care i-a invitat prefectul Gheorghe Feneșer, pentru a discuta cu ONG-urile despre problemele de poluare din Sebeș. Călin Potor a precizat că nu este expert într-„ale formaldehidei” și nu poate să își dea cu părerea, iar Ioan Dîrzu a spus că programul său este foarte încărcat și nu crede că va ajunge.

În urma unor discuții confidenţiale între prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer şi ONG-uri, prefectul a decis că ar fi bine ca la următoarea întâlnire să participe și deputații de Alba. Aceștia au fost invitați sâmbătă la ora 10.00, la Primăria Sebeș.

Dintre cei invitați nu toți vor fi prezenți, iar primii care au anunțat că nu vor participa la întâlnire au fost deputații PSD Călin Potor și Ioan Dîrzu.

„Să vă spun de ce nu mă voi duce la întâlnirea de la ora 10.00, sâmbătă la Primăria Sebeș. Am primit un telefon de la Prefectura Alba, mi s-a făcut legătura cu prefectul, care mi-a cerut să vin la o întâlnire. Mi se părea și mine normal să mi se spună pe ce temă va fi discuția, cine vine, cine nu vine, mai ales că aveam pe timpan de multă vreme, că înainte de a fi prefect, domnia sa era un mare apărător al celor care nu înghit Kronospanu.

Fenomenul acesta (situația poluării în Sebeș – n.r.) eu îl urmăresc demult, sunt dintre cei care se uită la tot ce înseamnă mediul și legătura lui cu sănătatea. Lucrurile trebuie făcute constituțional corect. Nu o să spun niciodată <nu> atunci când sunt chemat de ONG-uri, și acum nu am fost chemat de niciun ONG. Când te cheamă cineva, ți se spune care este tema, pentru că trebuie să fiu și eu pregătit. Nu sunt ceva specialist în formaldehidă, dar mi-e greu să cred că Direcția de Sănătate Publică minte, mie- greu să cred că toată lumea minte. Mi-e greu să cred că cei de la Mediu, cei de la Protecția Mediului sunt toți niște incapabili, nu cred că cineva riscă să piardă poate ani buni de libertate mințind sau încălcând legea”, a spus deputatul Călin Potor.

La întâlnirea de sâmbătă nu va putea ajunge nici depustatul Ioan Dîrzu, care spune că deja i-a fost făcut programul.

„Eu cred că foarte important este ca la acea întâlnire să fie prezent reprezentatul Guverunului, respectiv al Ministerului Mediului, este mai de efect, este de specialitate și poate veni cu noutăți. Eu aș fi dorit și merg la orice altă întâlnire cu cetățenii, cu ONG-urile. Să vedem în funcție de ce program mi-au făcut colegii mei, oricum prefer să mă întâlnesc cu ei, neavând o părere avizată în acest domeniu”, a declarat Dîrzu.

VEZI și: Întâlnire „de taină” între ONG-uri şi prefectul Gheorghe Feneşer, pe tema poluării de la Sebeş. ÎNTREBĂRILE din chestionarul realizat de INSP

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax