Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul, Florin Roman și consilierul de stat, Alin Ignat, în ”tabăra” premierului Cîțu, în lupta pentru șefia PNL

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman și-a ales tabara în lupta internă care se dă pentru șefia partidului, între premierul Florin Cîțu și actualul președinte al formațiunii, Ludovic Orban.

De asemenea, alături de Cîțu s-a poziționat și albaiulianul Alin Ignat, actual consilier de stat la Cancelaria primului ministru. Prezența lui Alin Ignat care este și vicepreședinte al TNL denotă faptul că și tinerii din PNL vor o schimbare la nivelul conducerii partidului. 

Florin Roman și Alin ignat apar alături de alți 37 de politicieni liberali în video-ul în care Cîțu și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului.

Florin Roman: Va fi o competiție în care lupta se dă între trecut și viitor, între dezamăgire și speranță

”Vom avea competiție in PNL, iar asta e un lucru bun” a scris Roman pe Facebook. ”Chiar dacă cineva și-ar fi dorit sa fie candidat unic. Sindromul Ceaușescu mai bântuie încă și ultimii mohicani, ai unei generații de politicieni fără scrupule!

Va fi o competiție în care lupta se dă între trecut și viitor, între dezamăgire și speranță.

Pentru ca va fi o lupta! Pe care nu și-au dorit-o liberalii ce iubesc cu adevărat partidul, ci cei care vorbesc public de democratie, apoi pun mâna pe telefon și își amenință colegii.

Lucrurile sunt simple: pana și retrograzii din PSD s-au lepădat de Nastase și Dragnea. Iar PNL are nevoie de un suflu nou in 2024!

Cât despre suferințe și trădări vom avea timp sa mai vorbim. În interiorul partidului!

La fel și despre costurile unor blaturi personale, care au dat câștig de cauza doar unor liberali, ce se dau azi victime și îndrăznesc sa vorbească in numele întregului PNL.
 
În timp ce își puneau țuțerii in funcții și ii păstrau de pesediști și aldisti, in opoziție…dar la guvernare!

În timp ce dădeau orice la noii parteneri de guvernare, pentru a scapa de liberali cu încredere, ca fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

In timp ce primarii erau tradati, prin cedarea tuturor asilor din structura guvernului, necesari in dezvoltare locală.

Un PNL fără oameni ca Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan, Rares Bogdan, Dan Motreanu, președinți de CJ sau primari, si mulți alții, liberali de rând care nu s-au înclinat in fata PSD este ca un PNL fără aer.

Așa ca, cel puțin eu, ma uit cu încredere la viitorul PNL și la Florin Citu! Doamne ajuta!” a încheiat declarația Florin Roman.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Premierul Cîțu candidează pentru șefia PNL. Orban, părăsit de nucleul dur al partidului. Reacția președintelui PNL

Lângă Florin Cîțu în video-ul de lansare al candidaturii apar:

 

Raluca Turcan min. muncii-Președinte SB
Lucian Bode min. Interne-Președinte SJ
Virgil Popescu min. Energi-Președinte MH
Nicolae Ciuca min. Apărării Senator DJ
Ionel Bogdan Președinte CJ și Președinte MM
Rareș Bogdan – europarlamentar-Prim-vicepreședinte PNL
Robert Sighiartau – deputat-secretar general PNL
Dan Vilceanu deputat-Presedinte GJ
Alina Gorghiu Senator TM
Emil Boc primar Cluj
Daniel Buda Europarl. Președinte CJ
Adrian Cozma deputat-Președinte SM
Catalin Boboc SS min. Muncii- Președinte BR
Pavel Popescu deputat-Președinte S4
Cristian Bacanu deputat-Președinte S5
Mara Mares Președinte TNL
Vergil Chitac Primar Constanta
Marcel Romanescu Primar Tg-Jiu
Gheorghe Flutur Presedinte CJ SV și Președinte SV
Daniel Fenechiu – Senator BC
George Lazar Prefect NT
Tudor Polak deputat Președinte mun VS
Alin Ignat Consilier de stat Prim-vice TNL
Gheorghe Pecingina deputat GJ
Daniela Câmpean Președinte CJ Sibiu
Stelian Bujduveanu Viceprimar București
Mara Calista deputat NT
Vasile Lupu Presednte CJ Constanta
Stefan Stoica deputat Președinte DJ
Florin Roman deputat-vicepreședinte PNL
Ion Lungu Primar mun. Suceava
Hubert Thuma Presedinte CJ IF-Președinte IF
Victor Paul Dobre – vicepreședinte PNL
Monica Anisie senator -Președinte S2
George Tuță – deputat IF
Cristian-Augustin NICULESCU-ŢÂGÂRLAŞ senator MM
Mihai Lupu președinte CJ Constanta
Horatiu Gorun, secretar general al guvernului
Mircea Abrudean, secretar general adjunct al guvernului

Ce a spus premierul Cîțu

”Am avut o discuție cu Ludovic Orban și i-am spus că voi câștiga”, a precizat Cîțu.

„Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal. Le mulțumesc liderilor puternici din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea.

Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.

CITEȘTE ȘI: Cum vede Ludovic Orban lupta cu Florin Cîțu pentru șefia PNL: O competiție fair-play, fără atacuri în campanie

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.

Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.

Ludovic Orban, reacție după anunțul lui Florin Cîțu: Echipa mea este PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după anunțul lui Florin Cîțu privind candidatura la șefia PNL, că echipa sa este Partidul Național Liberal.

După ce Florin Cîțu a venit înconjurat de mai mulți lideri din partid pentru a face anunțul privind candidatura la șefia PNL, președintele în funcție, Ludovic Orban a venit singur la Consiliul Național al PNL și a spus că din punctul său de vedere, echipa sa este partidul.

„Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Național Liberal”, a spus Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după anunțul lui Florin Cîțu privind candidatura la șefia PNL, că echipa sa este Partidul Național Liberal.

După ce Florin Cîțu a venit înconjurat de mai mulți lideri din partid pentru a face anunțul privind candidatura la șefia PNL, președintele în funcție, Ludovic Orban a venit singur la Consiliul Național al PNL și a spus că din punctul său de vedere, echipa sa este partidul.

„Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Național Liberal”, a spus Orban

Întrebat dacă va rămâne președinte al Camerei Deputaților în orice condiție, oricine va câștiga alegerile interne din PNL, Orban a spus că acest lucru îl vor stabili cei care vor avea drept de reprezentare în organismele statutare din partid.

„Sunt prevederi statutare care se aplică și care stabilesc care sunt organismele statutare care iau decizii legate de susținerea reprezentanților PNL în funcții publice, iar acele decizii nu vor fi luate decât după Congres de toți aceia care vor fi aleși în funcții care le dau drept de reprezentare în organismele statutare.

Avem în față o competiție frumoasă, avem în față o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidați, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, PNL este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”, a mai spus Ludovic Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax