Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Potor spune că Hava şi Dumitrel ar fi încercat să treacă la PSD. Vezi cum au reacţionat cei doi lideri PDL

Publicat

Deputatul liberal Călin Potor a declarat, în conferinţă de presă, că primarul oraşului Alba Iulia şi preşedintele PDL, Mircea Hava, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba şi prim-vicepreşedintele PDL, Ion Dumitrel ar fi încercat să negocieze o trecere în PSD, pentru a candida la funcţiile pe care le deţin din partea acestui partid. Răspunsul primit de aceştia ar fi fost negativ, pe motiv că în Alba Iulia, USL a propus deja candidaţi pentru aceste funcţii. Primarul Mircea Hava şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, au negat acest lucru: „este o minciună a lui Călin Potor”, „totul e o minciună”.

În conferinţa de presă de vineri, deputatul PNL Călin Potor a înmânat jurnaliştilor un text intitulat „Hava şi Dumitrel au cerut, în genunchi, să fie primiţi în USL Alba”, în care povesteşte că, „în disperarea lor”, Mircea Hava şi Ion Dumitrel „şi-au călcat pe orgoliu” şi au apelat la secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, pentru a-i cere să fie primiţi în PSD. Scopul acestei „negocieri” ar fi fost „să fie propuşi candidaţi la primăria Alba Iulia, respectiv la Consiliul Judeţean Alba. „Degeaba i-au pupat mâinile lui Dragnea şi l-au aburit cu fel de fel de promisiuni. Răspunsul a fost unul sec: avem candidaţi la Primăria Alba Iulia şi la Consiliul Judeţean Alba”, mai menţionează Călin Potor în textul său.

Primarul Mircea Hava a negat că ar fi purtat vreo discuţie cu Liviu Dragnea şi că nu l-a mai văzut pe acesta din 2008, când s-au întâlnit în biroul preşedintelui Senatului pentru negocieri. „Este o minciună a lui Călin Potor. Nu m-am întâlnit cu Liviu Dragnea pentru  a negocia ceva, eu nu fac chestiuni de genul acesta. Este o minciună sfruntată!”, a explicat Mircea Hava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a negat, de asemenea, afirmaţiile deputatului liberal: „Minciuni! Aşa cum şi realizările pe care şi le atribuie Teodor Atanasiu în fluturaşi sunt tot minciuni. Totul e o minciună, toate declaraţiile de presă ale lor sunt mincinoase!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex Danila

    vineri, 20.04.2012 at 20:57

    Ce minciuna! Nu tot ce zice Potor trebuie luat in serios

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax