Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Doi bărbați, scoși în cătușe dintr-un restaurant din Alba Iulia. Au plătit cu un card care nu era al lor. Cum au fost prinși

Publicat

Doi bărbați au fost scoși de către jandarmi cu cătușe pe mâini dintr-un restaurant de pe Bulevardul Transilvaniei, după ce ar fi efectuat mai multe plăți cu un card furat.

La data de 5 iunie, în jurul orei 22:00, pe telefonul restaurantului ar fi sunat un client, care a înștiințat personalul cum că s-a efectuat o plată cu cardul său pe care-l pierduse.

Personalul restaurantului a întârziat pregătirea comenzii, timp în care la fața locului a apărut un echipaj de jandarmi, chemați fiind de proprietarul cardului în cauză.

Bărbații au fost încătușați și escortați până la duba jandarmilor.

Din spusele unui angajat al restaurantului Erol, unde s-a petrecut incidentul, cei doi bărbați ar fi făcut o comandă de pizza la pachet.

Cei doi erau vizibil agitați și speriați în momentul efectuării plății, încercând să ascundă cardul de ochii angajatului care a operat plata.

Personalul restaurantului a colaborat foarte bine cu jandarmii, și au întârziat finalizarea comenzii până la sosirea acestora.

Se pare că cei doi bărbați ar mai fi făcut și alte plăți cu respectivul card înainte de a merge la restaurant, cea mai recentă fiind la un supermarket din zonă.

Potrivit Jandarmeriei Alba, în data de 5 iunie, în jurul orei  22.00, un echipaj de  jandarmerie a fost sesizat direct de către un cetățean cu privire la faptul că o cunoștință și-a pierdut portofelul cu documentele personale, bani și cardurile de credit. Mai mult, păgubitul  începuse să primească notificări pe telefonul personal cu privire la mai multe tranzacții efectuate cu unul din cardurile care se aflau în portofelul pierdut.

În urma verificărilor,  jandarmii au constatat că ultima tranzacție a fost efectuată pentru a plăti o comandă de mâncare la un restaurant din municipiul Alba Iulia, aceasta urmând a fi ridicată personal.

În momentul ridicării comenzii, jandarmii au interceptat doi bărbați în vârstă de 40 de ani, respectiv 26 de ani și au procedat la identificarea acestora. În urma activităților desfășurate s-a stabilit că ambii sunt din județul Alba, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei a fost găsit portofelul pierdut și bunurile din acesta.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privirea la săvârșirea infracțiunii de “însușire a bunului găsit”, în cauză au fost întocmite documente prevăzute de Codul de Procedură Penală iar cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax