Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Dosar penal deschis de polițiștii din Alba, după ce un câine ar fi fost rănit, în comuna Sohodol. Ce s-ar fi întâmplat

Publicat

Polițiștii din Alba au deschis un dosar penal, pentru schingiuirea animalelor, după o apariția unui video, pe Facebook, în care reprezentații unei asociații, susțin că un câine a fost rănit. 

Faptele s-ar fi petrecut în comuna Sohodol, miercuri, în proximitatea unei școli.

Momentan un dosar penal a fost deschis, iar polițiștii fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Potrivit IJP Alba, la data de 23 februarie 2022, în jurul orei 16.00, polițiștii Postului de Poliție Sohodol au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din comuna Avram Iancu, cu privire la faptul că un câine a fost rănit, într-o zonă publică din comuna Sohodol.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 25 din Legea 205 din 2004 privind protecția animalelor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul semnalat și pentru identificarea persoanelor implicate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petru

    joi, 24.02.2022 at 13:31

    Proprietarul animalului unde era ?

  2. Gelu Stoian

    joi, 24.02.2022 at 14:11

    ” Tara ( Ucraina ) arde si baba ( politistii din comuna Sohodol ) se piaptana ” !!!!! Ori ” furtuna intr-un pahar de apa ” = ” un caine a fost ranit intr-o zona publica ” , ” in proximitea unei scoli ” !!!!!!!!!!! ” ; ” Momentan un dosar penal a fost deschis ” ( Pentru CE, ” Istetilor ” ? Pentru ranirea unui catel din culpa ?????????????????? ) iar ” MILTIENII ( cica politistii !!!!! ) fac verificari pentru a se stabili exact ce ( cum, cand, la ce ora, minut si secunda, la cati metri, centimetri si milimetri de ” proximitatea unei scoli „, Cu ce ” corp ” delict !!!!!!! ). Mai Tovarasi IUBARETI de Dragobete, IUBITI Oamenii, ca de Animalele de Companie au Grija Indragpstitii, de la Valentin’s Day, de Corserve pentru mate si catei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax