Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO DRIVE TEST: Variantă de intrare în Alba Iulia, dinspre Sebeş, pentru evitarea aglomeraţiei de pe şoseaua de centură a oraşului

Publicat

Circulație auto dificilă şi cozi interminabile de mașini la intersecția centurii cu intrarea dinspre Drâmbar în Alba Iulia, iar toate acestea din cauza lucrărilor de la pasajul de cale ferată din Partoş. Cu asta se confruntă în aceste zile şoferii care tranzitează oraşul nostru, iar situaţia nu pare să se remedieze foarte curând. Conducătorii auto care încearcă să intre în Alba Iulia dinspre Sebeș pot să o facă totuşi mult mai repede, evitând aglomerația de pe șoseaua de centură, pe o variantă mai simplă, direct după podul peste Mureş. Soluția este prezentată de colegul nostru de la Centru de Imagine, Cătălin Cădan, care a filmat ambele variante de acces în Alba Iulia.

Cătălin Cădan ne-a informat că drumul pe această rută este practicabil şi reprezintă o cale mult mai rapidă de a ajunge în Alba Iulia, fără a pierde ore întregi în trafic. Concret, şoferii care se deplasează dinspre Sebeş înspre Alba Iulia vor trebui să vireze stânga după ce trec podul de peste râul Mureş, iar mai apoi pe lângă dig înspre cartierul Pâclişa. O imagine mai clară despre acest traseu vă puteţi face din materialele video.

Prima variantă este calea de acces normală, stabilită de autoritățile locale din Alba Iulia.

[media id=418 width=320 height=240]

Varianta 2 prezentată este mult mai rapidă decât cea oficială. Intrarea este imediat după podul de peste Mureș, pe un drum neasfaltat care parcurge o porțiune de la baza digului, spre localitatea Pâclișa. Vezi mai jos un drive test pe drumul respectiv.

[media id=419 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nea Gicu

    duminică, 14.08.2011 at 09:39

    Haosul rutier creat in mun Alba Iulia va fi de neiertat pentru actuala administratie…Pentru cei care tranziteaza ocazional Alba Iulia,actuala basculada n-ar constitui decat o amintire neplacuta,dar pentru navetisti e un calvar…Nu se poate ca in mileniul 3,sa astepti ca pe un drum rural intrarea intr-un mare oras al tarii.E un chin inutil provocat de slaba administrare,o lipsa crasa in organizare…Nu se poate sa tii blocat un oras o jumatate de an…E incredibil!! Chinezii au facut un pod peste un ocean intr-un an,si noi ne poticnim la 200 m de beton!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax