Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: ”Duș la plafonieră” în noul cămin studențesc din Alba Iulia. Apa a curs prin instalația electrică. Poziția Universității

Publicat

Mai mulți studenți cazați într-o cameră al noului cămin al ”Universității 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-au trezit că apa le curge din tavan, în baie, prin instalația electrică.

Momentul a fost surpins într-un video care circulă printre studenții din Alba Iulia.

Este vorba despre noul cămin al Universității din Alba Iulia, construit în zona cartierului Orhideea. Întâmplarea a avut loc relativ recent iar video-ul cu momentul surprins s-a viralizat printre studenți.

Din video-ul intrat în posesia alba24.ro se poate observa cum apa curge prin tavan, prin instalația electrică, mai exact prin aplica montantă pentru a lumina încăperea.

Contactați, reprezentații Universității din Alba Iulia au precizat că a fost vorba despre o defecțiune accidentală la un sifon de pardoseală al camerei de la etajul superior.

De asemenea reprezentații instituției au mai precizat că problema a fost remediată rapid, de către constructor, lucrările fiind în garanție.

Căminul dispune de peste 120 de camere în care pot fi cazați peste 240 de stundenți, fiind dotat cu săli de lectură, oficiu, sală multifuncțională, sală de mese, zona de birouri, spălătorie și uscătorie.

Camerele au 26 de metri pătrați și dispun de grup sanitar fiind dotate cu două paturi, noptiere, frigider de cameră, dulap de haine, masă timp birou, cuier, televizor, dulap pentru pantofi, două scaune.

CITEȘTE ȘI: Cămin studențesc de 20 de milioane de lei, construit la Alba Iulia pe un fost teren al Armatei. Va avea 246 de locuri

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax