Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia îşi promovează liceul pe internet

Publicat

YouTube video

Elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia îşi promovează liceul, şi cum se putea mai bine dacă nu în mediul virtual. De curând aceştia au realizat un videoclip în care fiecare precizează de ce a ales să studieze la această şcoală. Iniţiativa aparţine directorului Dan Anca.

Videoclipul are 45 de secunde şi cuprinde cadre din interiorul şcolii, din săli de clasă, pe holuri, în Centrul de Documentare şi Informare, în baza de practică şi în curtea instituţiei. Cei care apar în spot sunt elevi de clasa a XI-a. Filmările şi montajul au fost realizate de Daniel Mortura şi Ionuţ Bena, doi tineri talentaţi, membri ai Cercului de Marketing din cadrul Universităţii „1 Decembrie” 1918 Alba Iulia.

„Scopul acestui spot este acela de a dovedi că procesul instructiv-educativ promovat de Colegiul Economic este unul de calitate, centrat pe elev, ce favorizează dobândirea de competenţe necesare integrării absolvenţilor pe piaţa muncii. Colegiul Economic D. P. Marţian este o şcoală ce promovează o educaţie la standarde europene”, a precizat directorul Dan Anca, pe pagina online a Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax