Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, la Radio Alba24. Ce spune despre reorganizarea PSD și discuțiile cu Gabriel Pleșa

Publicat

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a fost invitatul jurnalistului Emil Pojar la Radio Alba24

El este noul chestor al Parlamentului European, cea mai importantă funcție pe care o are România în cadrul PE.

Negrescu a vorbit despre situația din PSD Alba, după plecarea senatorului Călin Matieș din partid.

”La finalul zilei, noi, ca oameni politici, trebuie să ne raportăm la opinia cetățenilor, la sondajele de opinie, la reacțiile oamenilor.

Este necesar să intrăm într-un nou scenariu, pentru a ne pregăti pentru anul viitor când vor avea loc toate alegerile.

Pentru aceasta vom constitui rapid o echipă unită. Vom fi foarte clari în ceea ce ne dorim ca partid pentru județul Alba.

Este mai puțin relevantă cariera politică a unei persoane sau opțiunile pe care fiecare dintre colegii mei le adoptă (…) Trebuie să trecem de la gargara politică la proiecte concrete și oamenii ne vor urma” a spus Victor Negrescu.

Acesta a spus că nu are nici un fel de toleranță pentru cei care câștigă alegeri cu susținerea unor partide politice, apoi pleacă.

”Lași și funcția. Asta dacă ai demnitate” a adăugat Negrescu.

El a adăugat că AUR a devenit un partid extremist și populist al traseiștilor.

Faptul că George Simion nu a fost prezent la conferința de presă prin care Matieș a trecut la AUR, arată în opinia sa că acesta ”nu dă doi bani pe acei câțiva colegi care s-au dus acolo”.

Trece sau nu Gabriel Pleșa la PSD?

Victor Negrescu, în prezent președinte intermediar al organizației din Alba, a vorbit și despre discuțiile legate de trecerea lui Gabriel Pleșa la PSD.

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, fotografie cu Marcel Ciolacu. Explicații privind speculațiile că ar candida de la PSD

”Avem mai mulți colegi care ar dispuși să intre în această luptă pentru Primăria Alba Iulia, cum avem și pentru Consiliul Județean Alba. Va fi o competiție pentru toți aceștia.

Dacă vor dori și alții din afară, cum este și domnul primar, să vină în această competiție internă, ușa este deschisă către cei care își asumă proiectele PSD” a spus Victor Negrescu.

El s-a ferit să răspundă concret, dacă speculațiile privind trecerea lui Pleșa la PSD sunt acoperite de realitate.

Negrescu a adăugat că cei care vor fi candida pentru funcția de președinte al CJ Alba și la cea de primar al reședinței de județ vor fi anunțați anul viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 17.11.2023 at 16:26

    Măi Negrescule, voi,PSD-iştii din Alba nu aţi avut nici gargară nici proiecte. Ca dovadă rezultatele. În urma celor spuse de tine dacă Pleşa ar trece la PSD ar trebui să lase postul de tot şi să vină altul. Zic bine ? Oricum la Alba, PSD-ul este o păcăleală de proiect politic.

  2. codru

    vineri, 01.12.2023 at 12:09

    Negrescule, ati avut si voi un om mai dezghetat aici in oras pe Maties si i-ati facut vant. Nu ca fac parte dintr-un partid dar imi mai omor timpul pe la Alba Carolina si a fost singurul om care putea ceva sa spuna si sa iasa din cloaca aia a voastra. Ai gasit niste oameni aici in PSD, nu te-a interesat care face treaba, care trebuie schimbati, toti sunt o apa si-un pamant nu misca nimeni in front, este un fsn sub alta forma. Esti tanar, ia taurul de coarne nu te lasa pacalit de smecherii de ardeleni. La Bruxelles e bine votati ce zic nemtii, austriecii, olandezii… ca nu va baga nimeni in seama, dar practica e mai grea, vezi PSD Alba
    Doamne ajuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax