Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Fostul viceprimar din Arieșeni, trimis în judecată. A bătut doi tineri, în urmă cu cinci ani, în ziua de Crăciun

Publicat

Fostul viceprimar din Arieșeni, Ioan Avram a fost trimis în judecată după ce a bătut doi tineri, în ziua de Crăciun, în urmă cu cinci ani. Atunci  Ioan Avram  era viceprimar din partea PSD Alba. Între timp, în 2024 a trecut la PNL. În prezent este consilier local al comunei Arieșeni. 

Este vorba despre o faptă de loviri sau alte violențe care s-a petrecut în data de 25 decembrie 2019. După cinci ani, dosarul a trecut de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații Judecătoriei Câmpeni. 

Momentul agresiunii a fost filmat de cei doi tineri și postat pe Instagram după ce au fost bătuți. Agresiunea a avut loc după ce cei doi tineri, alături de prietenele lor, au intrat cu ATV-urile pe terenul viceprimarului.

Parte la agresiune a fost și fratele viceprimarului.


În data de 1 august 2024, dosarul a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară. Magistrații Judecătoriei Câmpeni au dispus trimiterea în judecată a acestuia.

Ce s-a întâmplat

Cei doi tineri (frați) bătuți se aflau de Crăciun la Arieșeni. La un moment dat au închiriat ATV-uri și au plecat în plimbare pe un drum forestier, mergând pe urmele lăsate în zăpadă de alte ATV-uri.

CITEȘTE ȘI: VIDEO SCANDAL de Crăciun la Arieșeni. Doi tineri și iubitele lor, ATACAȚI cu bâte. Au trecut cu ATV-ul pe terenul viceprimarului

Când au văzut că urmele s-au oprit au decis să se întoarcă. Însă în acel moment, la fața locului și-au făcut apariția primarul și fratele acestuia. Drumul tinerilor le-a fost blocat cu o mașină de teren.

Unul dintre inculpați avea în mână un par și îi amenința pe cei de pe ATV-uri.

Bătuți cu scânduri rupte din gard

Tinerii au coborât de pe ATV-uri pentru a aplana conflictul, iar unul dintre inculpați a început să lovească ATV-ul cu parul. Victimele au început să filmeze scenele, iar la un moment dat, un tânăr de 15 ani, fiul unuia dintre agresori i-a dat cu mâna peste telefon și i-a spus ”Să nu filmeze”.

Unul dintre tinerii agresați pentru a se apară de unul dintre atacatori care venea înspre el cu o bucată de lemn, ruptă dintr-un gard, l-a lovit cu piciorul în față.

”Apoi, în timp ce s-a aplecat să-și ridice telefonul, persoana vătămată a fost lovită cu scândura din lemn în zona cefei de către inculpat lovitură în urma căreia a căzut la pământ, s-a lovit de sol și și-a pierdut cunoștința.

Persoana s-a apropiat de fratele său, pentru a-l ajuta să se ridice de la pământ, moment în care inculpatul i-a aplicat acesteia o lovitură cu o scândură din lemn în zona capului și a spatelui, lovitură ce i-a determinat căderea la pământ.

Loviți cu pumnii și picioarele

Apoi, inculpații i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, după ce, în prealabil, aceasta din urmă intenționa să părăsească locul incidentului cu unul dintre ATV-uri”, au notat magistrații.

Iubitele celor doi tineri bătuți stigau către atacatori să înceteze atacul, dar fără rezultat.

Mai mult de atât, când au încercat să fugă cu ATV-urile din zonă, unul dintre acestea a fost răsturnat de către agresori.

La cinci ani de la agresiune, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Momentan nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 02.08.2024 at 12:31

    Ca justiţie de rahat avem. Cinci ani pentru o bătaie ! Păi ăia ori sunt judecători foarte slabi ori se fac că judecă şi se plâng apoi că sunt aglomeraţi. Ce selecţie profesională, de toată jena.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate