Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Aproape 200 de turiști care trebuiau să plece în Egipt, blocați ore în șir pe Aeroportul Cluj. Ce s-a întâmplat cu avionul

Publicat

Aproape 200 de turiști așteaptă pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj de 5 ore să plece spre Hurghada (Egipt) cu o cursă charter, dar nimeni nu știe nimic de avionul cu care trebuiau să zboare.

Cursa companiei HiSky urma să decoleze la ora 20 spre Hurghada, dar la 19,30 oamenii au început să se impacienteze  pentru că nu s-au făcut procedurile de îmbarcare, scrie Cluj24.ro

Vezi și Zboruri anulate la Wizzair: Sute de români care trebuiau să ajungă la Cluj și Timișoara, abandonați pe aeroportul din Dortmund

Turiștii au predat bagajele de cală și au trecut la ora 18 de controlul pașapoartelor, fiind în sala porților de îmbarcare.

”Stăm de peste 5 ore în aeroport dar nimeni nu ne spune nimic. Pe panou apare doar că zborul este amânat, dar nu se știe până când. La numerele de telefon de la companie nu răspunde nimeni, nici la numerele din București nici din Republica Moldova.

Sunt multe familii cu copii mici, nu mai au ce să le dea de mâncare, magazinele sunt închise. Este un început de vacanță ratată. Cel mai neplăcut este că nu avem nicio perspectivă, dacă plecăm și când”, a spus un pasager pentru Cluj24.

Turiștii s-au întins pe banchetele din aeroport, care pe unde pot și așteaptă un semn de la compania HiSky privind zborul lor.

Cursa spre Hurghada era ultima de vineri care trebuia să decoleze de pe aeroportul internațional din Cluj Napoca.

UPDATE: ora 00, 30:

Copiii familiilor blocate pe Aeroportul Cluj joacă fotbal cu mingi improvizate. Primele informații despre avion

Situație dramatică în sala de îmbarcare de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj unde aproape 200 de turiști sunt blocați vineri seara de 6 ore deoarece avionul companiei HiSky care trebuia să îi ducă în Hurghada (Egipt) nu a mai decolat la ora 20.

Potrivit Cluj24.ro în aeroport sunt multe familii cu copii mici care și-au pierdut răbdarea, care nu mai au ce să le dea de mâncare și nici apă.

Ca să le alunge plictisul celor mici, vânzătoarea de la magazinul duty free le-a făcut acestora mai multe mingi din folie cu bule si bandă izolatoare, iar copiii au început sa joace fotbal.

Se pare că avionul care a sosit de la Hurghada la ora 19 are o defectiune tehnică și se încearcă remedierea ei. Compania Hi Sky detine doar 4 avioane în flota, iar celelalte 3 sunt in functiune, dar departe de Cluj.

Reprezentantul agentiei de turism este la aeroport, dar nu poate face nimic, până HiSky nu anuntă ca nu poate opera zborul.

Compania HiSky este înmatriculată în Republica Moldova si a fost certificată în România din decembrie 2020.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 23.04.2022 at 14:34

    Blestemul Faraonilor Egiptului ANTIC, stimati Turisti ( ” aproape 200 ” ) ! V-ati Hurducait de pomana pana la Aeroportul International ” Avram Iancu ” din Cluj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax