Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Poliția Penitenciară din Aiud, actorii de la Prichindel și Garda Națională de la Alba Iulia au ieșit la colindat

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDEwbm8sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Sărbătoarea Craciunului bate la ușă, iar corul poliției penitenciare din Aiud, actorii Teatrului Prichindel din Alba Iulia și Garda Națională a Muzeulului Unirii au ieșit la colindat.

În sala Marii Uniri, cu pușca pe umăr și ranița în spate, soldații trupei de reenactment Garda Națională de la Alba Iulia au cântat un colind și au făcut să răsune pereții clădirii unde s-a ”născut” România. 

Corul poliției penitenciare de la Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Aiud a cântat un colind la Castelul din Sâncrai. 

De asemenea, actorii de la Teatrul de Păpuși Princhindel din Alba Iulia au fost prezenți pe scenă. De data aceasta, nu pentru a-i încânta pe cei mici, ci pentru a face o urare de sărbători. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax