Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Gheorghe Funar, discurs cu teorii ale conspirației la Alba Iulia: Tuneluri dacice, Sarmizegetusa prima capitală a Planetei

Publicat

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar a fost prezent la Alba Iulia, joi, 2 noiembrie. Acesta a făcut parte din ”completul de judecată” care a ”condamnat” Imperiu Austro-ungar pentru crimă.

Mai exact pentru execuția revoluționarilor Horea, Cloșca și Crișan. A fost un eveniment public, ținut lângă Obeliscul dedicat celor trei.

La eveniment au participat mai mulți politicieni AUR și primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa. 

Citește și Imperiul austro-ungar ”judecat pentru crimă” la Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, Funar și un lider AUR pe post de judecători

Funar a avut un discurs desprins din teorii ale conspirației, legate de daci, tuneluri subterane și prima capitală a planetei.


La un moment dat Funar a primit cuvântul și a început discursul. Discursului fostului primar poate fi asculat de la minutul 35.00 al video-ului live.

Prima dată, Funar a spus că ar trebui dată o lege prin care să fie înlăturate de pe teritoriul României, ” a tuturor statuilor criminalilor împotriva neamului get, a strămoșilor noștri și împotriva României.

Ar trebui început la Sibiu cu statuia guvernatorul Bruckenthal a aprobat tragerea pe roată a lui Horea, Cloșca și am aflat astăzi că și Crișan, după ce a fost spânzurat” a spus Funar la microfon.


Apoi fostul primar al orașului Cluj-Napoca a mai vorbit și despre împăratul roman Traian, despre care a spus că a fost un criminal de război, cel mai mare anti-creștin al antichității.

”El a interzis religia lui Iisus Cristos și a ordonat pedepsirea celor care cred în Dumnezeu. El a rămas în anul 106 și 107 în bucățica din Geția ocupată, în provincia Dacia Romană, să asiste personal la demantelarea, la raderea de pe suprafața pământului a centrului spiritual al lumii antice, care s-a aflat în Munții Orăștiei, unde este acuma așa-zisa Sarmizegetusa Regia, nume inventat de un evreu clujean, academicioanul Constantin Daicovici.

Acolo a fost centrul spiritual al lumii antice și împăratul Traian a asistat personal la ștergerea de pe suprafața pământului a primei capitale de Planeta Pământ, Sarmizegetusa, care s-a aflat lângă Hațeg, pe o suprafață de 400 de hectare.

Sub această capitală, în care intrau cel puțin 100.000 de luptători, a fost construit și se află acolo primul oraș subteran de pe planeta Pământ.

Din orașul subteran pleacă tuneluri în țară și în lume” a spus Funar, în fața unui public din care făcea parte și primarul USR, Gabriel Pleșa.

”În perioada cât a stat în Dacia Romană, au fost duse la Roma 1.640.000 de kilograme de aur și 3.310.000 de kilograme de argint.

Ce a mai făcut împăratul Traian pe care îl acem și în imnul național, a ordonat și în vremea lui a fost omorât sfântul apostol și evanghelist Ioan, a fost omorât sfântul apostol Andrei, ocrotitorul României.

Statuile unor asemenea criminali, și mai sunt și alții, trebuie înlăturate de pe teritoriul României, cât mai repede” a adăugat Gheorghe Funar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax