Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Polițiștii locali din Alba Iulia, puși să păzească zi și noapte, un morman de gunoi, de lângă Talciocul din oraș

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG9iQyww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Problemele cu groapa de gunoi improvizată, de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, continuă. Formată la intervale regulate de timp, locația situată în zona Talciocului din oraș reprezintă un adevărat focar de infecție.

Lângă groapa de gunoi a fost amplasată o gheretă în care potrivit unor surse Alba24, șapte polițiști locali, în schimburi, vor păzi ca în zonă să nu se mai arunce ilegal gunoaie menajere. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ”Monumentul” nesimțirii și al nepăsării din Alba Iulia. Deșertul de gunoaie de la marginea ”smart city-ului”

gunoi talcioc

Polițiștii locali vor sta de pază, pe trei schimburi, zi și noapte. Containerul a fost adus de la punctul unde se verifică greutatea autovehiculelor de mare tonaj care intră în oraș.

Cel puțin șapte agenți de poliție vor fi nevoiți să suporte mirosul insuportabil emanat de gunoaie și atitudinea ostilă a unora dintre cei care obișnuiesc să arunce gunoiul în zonă. 

CITEȘTE ȘI: LIVE-VIDEO: Mașină plină cu gunoaie, în fața Primăriei Alba Iulia. Protest al rromilor dintr-un cartier al orașului

Deși după nenumărate plângeri din partea locuitorilor din oraș, referitoare la situația prezentă în zonă și chiar în urma unui protest în fața primăriei Alba Iulia, aleșii locali se pare că nu au găsit încă o soluție adevărată pentru rezolvarea problemei. 

gunoi talcioc

Aceștia au declarat în urma cu cinci luni că vor monta camere de supraveghere în zonă, dar până acum nu au făcut acest lucru și singura soluție identificată a fost montarea unui punct al poliției locale, care să îi împiedice pe cei care aruncă gunoiul acolo să nu o mai facă. 

CITEȘTE ȘI: Gunoiul de la marginea cartierului de romi din Alba Iulia a fost ridicat. Primăria va instala camere de supraveghere

gunoi talcioc

Între timp, ghereta poliției a fost amplasată lângă gunoiul care nu a fost încă ridicat de către firma de salubritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    miercuri, 04.09.2019 at 08:30

    Ieri a fost „ridicat”gunoiul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax