Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 7-13 noiembrie: Confruntări, rivalități și drame din trecut, răscolite de eclipsa de soare. Ce putem face

Publicat

Astrologul Maria Sârbu a realizat pentru cititorii Alba24, Horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie.

O eclipsă de soare care deja se simte în energiile zilelor, dar mai ales prezentă de luni 7 noiembrie și cu ecou pe termen lung!

Prima parte a săptămânii va sta sub influența eclipsei în Taur și ne va scoate pe toți din zona de confort. Trebuie să consolidăm fiecare câte ceva important în viața noastră.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Și mai trebuie, să mergem mai departe de rutină și de obiceiuri, pe drumuri de tranziție spre transformări importante. Avem o zi de contre, confruntări și rivalități, pe 11 Noiembrie!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Berbec

Eclisa te scoate din toate planurile financiare și îți cere să schimbi modul de acțiune și de gândire în acest domeniu.

YouTube video

Zona de confort este dată peste cap și trebuie să consolidezi averea ta cu planuri mai durabile și cu o mai bună organizare a banilor tăi!

 

Unii dintre nativi au de făcut investiții!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Taur

Dacă ai putea să te schimbi cât de tare, eclipsa te-ar premia. Ești la lecții de personalitate și doar de tine depinde calitatea vieții tale la acest moment.

Ieși din zona de confort pentru a te reinventa și pentru mai multe reușite în viitor.

Ai senzația că te ”atacă” toată lumea și probabil nu este o iluzie, însă, oricare ar fi condițiile momentului, trebuie să te mobilizezi și să dai din tine ce ai mai bun! Trebuie să îți consolidezi o nouă personalitate!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Gemeni

Atenție la sănătate și la o stare de gol interior sau de lacrimi care stau să umezească ochii. De fapt, ai nevoie de mai multă liniște și ai nevoie de o stabilitate interioară pe care o tot construiești de luni bune.

Încă mai ai mulți pași de făcut până ce vei te vindeca de propriile obsesii, demoni sau alte încercări de care doar tu știi! Noi oportunități la serviciu!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Rac

Consolidarea unui viitor mai bun te va pune pe treabă. Gata cu iluziile și cu sacrificiile. Ieși din zona ta de confort, din pasivitate și te apuci de proiecte cu ecou și cu multă motivare.

horoscop rac

Ar fi de preferat să schimbi puțin anturajul și să ieși din interacțiunile care altădată te țineau în confort: a se înțelege, să te îndepărtezi de cei care te impresionează sau te șantajează emoțional.

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Leu

Vei fi pus în situația de a face față unor situații grele, pe care doar tu le poți remedia. O locomotivă în derivă depinde de calitățile tale.

Și vagoanele ei, de asemenea! Fii matur, dă tot ce ai mai bun și traversează această perioadă cu maximă putere și fără ego!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Fecioară

Eclipsa în Taur îți cere să evoluezi financiar, să ieși din fricile și obsesiile lipsei de stabilitate pentru a mere la niveluri superioare.

Mai departe de a fi eficient, fii valoros. Mai departe de a fi util gândește-te la idealurile tale. Și ieși din rutină sau din zona de confort pentru a trăi mai bine pe viitor!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Balanță

Cu Soarele pe un taler și cu Luna pe celălalt, ai de găsit echilibrul spiritual și de rezolvat tot felul de situații atât în plan pământean cât și în plan ezoteric.

horoscop balanta

A fi sau a nu fi și tot felul de întrebări existențiale îți vor ridica semne de întrebare, pentru a te ajuta în demersurile tale de stabilitate. Trebuie să ieși din confort și din derivă în egală măsură!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Scorpion

Nu te întrece în răutăți și nu te crede mai credincios decât Papa, fii onest și consolidează-ți personalitatea, viața și relația de cuplu.

Eclipsa te invită să te pui în papucii celuilalt și să încerci să mergi pe tocuri dacă e nevoie! Ieși din zona de confort și ieși din starea de căutare de vinovați!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Săgetător

Pentru că a venit frigul și nu mai este vremea însămânțării, fii atent la sănătate. Toată epuizarea din trecut te poate costa din prețul energiei vitale.

horoscop sagetator

Lasă zona de confort puțin în pauză și fii mai concret în toate schimbările de rutină pe care vezi bine că trebuie să le faci!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Capricorn

Mare grijă cu viciile în acest moment din an. Fie pe fond emoțional, fie din alte curiozități riști să te pierzi în întunericul toxicității.

Atenție la dorința de a ieși în evidență și mergi mai departe de zona de confort dacă dorești să găsești puterea. Dacă simți că te-ai blocat, iată că eclipsa îți arată o cale nouă!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Vărsător

Poate cea mai grea eclipsă este pentru tine, prin multele ei lecții de personalitate pe care ți le aduce. Fii atent la nevoia ta de competiție și învață să renunți uneori la ea.

Dar nu doar de suprafață sau de văzul lumii, ci cu adevărat, din dorința de a învăța și de a fi mai fericit!

Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie: Pești

Ai și tu  o zonă de confort care te ține pe loc și din care trebuie să înveți să ieși. Dacă vrei sau nu, va trebui să ieși din frica de conflict sau de confruntare și să te cizelezi la nivel de comunicare.

horoscop pesti

Sau, probabil trebuie să ai curajul de a spune lucrurilor pe nume. Pentru o parte dintre nativi se poate termina o stare de depresie! Cel puțin pentru moment.

Astrologul Maria Sârbu realizează în HOROSCOPUL Săptămânal la Alba24  pentru fiecare zodie în parte și prezintă cele mai complete previziuni pe contul său de Youtube.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax