Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imaginea fiului lui Leo de la Strehaia, folosită pentru a amenința polițiști din Alba, cu un cont fals de Facebook

Publicat

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost la Alba Iulia, la începutul lunii noiembrie, fiind citat într-un dosar penal de ultraj.

Dosarul penal a fost deschis după ce mai mulți polițiști din Alba ar fi fost amenințați și jigniți de pe un cont de Facebook.

Contul de Facebook ar fi fost făcut folosind pozele lui Alin Mihai, alias ”Alin de la Strehaia”, fiul lui Leo. 

Toată povestea a fost relatată de Alin, în mai multe video-uri postate pe YouTube, pe canalul acestuia.

Video-urile în care acesta povestește ce s-a întâmplat au un număr mare de vizualizări, dar și de comentarii; peste 15.000 de vizualizări și aproape 200 de comentarii la un singur videoclip.

YouTube video

În primul videoclip, postat în data de 13 octombrie, acesta povestește că a fost sunat de un procuror din Alba Iulia și i s-a adus la cunoștință că trebuie să dea o declarație într-un dosar penal.

Mai exact, i-a fost adus la cunoștință că pozele sale au fost folosite la utilizarea unui cont de Facebook, cont de pe care mai mulți polițiști au fost amenințați și jigniți.

În 5 noiembrie, acesta a postat un alt video în care apare în parcarea din fața Inspectoratului Județean de Poliție Alba, după ce a dat o declarație.

YouTube video

Mai mult de atât, Alin a spus că la rândul său a depus o plângere și că s-a constituit parte civilă pentru că i-au fost aduse prejudicii de imagine, după ce pozele sale au fost folosite la un cont de Facebook prin care au fost amenințați și jigniți polițiști.

Ce spun reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Aceștia au confirmat pentru alba24.ro că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

În urmă cu mai multe luni, autori necunoscuți, momentan, au făcut un cont de Facebook unde au folosit imagini cu Alin de la Strehaia.

Pe pagina de Facebook a contului respectiv au fost făcute mai multe postări în care au fost amenințați și jigniți mai mulți polițiști ai IPJ Alba.

Cine este Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a devenit cunoscut după o serie de apariții la mai multe televiziuni. Potrivit presei mondene, mai este numit și ”Prințul țiganilor”.

În trecut apărea la televiziuni, dar și în ziarele de tip can-can.

Momentan este arestat, fiind condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală.

sursă foto: captură ecran, video de pe pagina de YouTube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax