Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini apocaliptice din Spania. O fetiță și-a pierdut viața, lovită de bucăți de grindină mai mari de 10 centimetri

Publicat

Imagini ale furtunii extrem de violetente care a lovit în urmă cu o zi nord-estul Spaniei, au început să fie postate în mediul online, la câteva ore după eveniment.

O fetiță de un an și jumătate și-a pierdut viața după ce a fost lovită în cap de bucăți gigantice de grindină. Alte 20 de persoane au fost rănite.

S-a întâmplat la La Bisbal d’Emporda, o comună situată în apropiere de oraşul Girona din Catalonia, care a fost afectată de acea furtună, potrivit Agerpres, care citează AFP.

„Grindina a căzut doar pentru 10 minute, însă au fost 10 minute de teroare”, a spus o reprezentană a primăriei.

Grindina s-a abătut marţi după-amiază asupra comunei La Bisbal d’Emporda, provocând pagube materiale uriaşe din cauza dimensiunilor impresionante ale fragmentelor de gheaţă, al căror diametru a atins 10-11 centimetri.

Vitraliile bisericii din localitate au fost sparte în urma impactului cu grindina, potrivit unor fotografii publicate pe site-ul primăriei locale.

Acele bile de gheaţă dură ca piatra au avariat şi numeroase automobile, unele având caroseriile înfundate sau geamurile sparte, precum şi bănci publice, conform imaginilor transmise de televiziunea publică spaniolă.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax