Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini de pe Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între Alba Iulia și Aiud. Stadiu fizic realizat de aproximativ 70%

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat vineri, 17 iulie, pe rețeaua de socializare Facebook, imagini recente surprinse pe lotul 2 al Autostrăzii 10 Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud. 

Potrivit reprezentanților CNAIR, segmentul în lungime de 24,25 km are un stadiu fizic realizat de aproximativ 70%, constructorul fiind asocierea Aktor Tehnical Societe Anonyme (Aktor S.A.) – SC Euro Construct Trading 98 SRL.

Citește și Pro Infrastructură: Șanse minime pentru finalizarea în acest an a loturilor 1 și 2 din Autostrada A10, între Sebeș și Aiud

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au transmis recent că sunt șanse minime pentru finalizarea în acest an a loturilor 1 și 2 din Autostrada A10, între Sebeș și Aiud.

Potrivit acestora, singura porțiune pe care s-ar putea circula în acest ar fi cea între nodurile Alba Iulia Sud și Sebeș, pe bretelele scurte. În lungime de aproximativ 8 km, aceasta ar degreva o parte din traficul de pe DN 1.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate