Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini emoționante surprinse la mare de o femeie din Alba Iulia. Lanț uman pentru salvarea de la înec a unui bătrân

Publicat

Imagini inedite au fost surprinse de o femeie din Alba Iulia, aflată în concediu la Mangalia. Aceasta a povestit pentru Alba24 că a asistat la un moment impresionant pe plajă. Un bătrân a fost prins de curent în timp ce înota în larg, iar un salvamar a încercat să îl salveze, dar fără succes.

Momentele dramatice au fost urmărite de pe mal de turiști, până când unuia dintre ei i-a venit o idee: să facă un lanț uman până la cei doi. Turiștii s-au mobilizat imediat astfel încât, ținându-se de mână, au reușit să ajungă la salvamar și la bătrânul în pericol și să îi scoată.

”N-am avut prezență de spirit să filmez de la început, totul s-a petrecut foarte repede, dar a fost incredibil. Am filmat imediat după ce au fost trași din curent. A fost emoționant să vezi cum oamenii sar în ajutorul altor oameni” a declarat pentru Alba24, Nicoleta R., aflată în concediu la mare împreună cu părinții și cu băiețelul ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax