Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Incendiu provocat, în centrul municipiului Alba Iulia, lângă Tribunalul Alba. Reacția locatarilor din zonă

Publicat

Problema oamenilor străzii din centrul municipiului Alba Iulia pare a fi una fără rezolvare din partea autorităților locale. Un nou incendiu a izbucnit miercuri seara, în zona clădirilor abandonate din vecinătatea Tribunalului Alba, mai exact, în spatele magazinului Profi. 

Chiar cu o zi înainte, marți, tot în locul respectiv a mai izbucnit un incendiu, provocat cel mai probabil de oamenii străzii care își fac veacul în zonă.

La fiecare incendiu câte un echipaj de pompieri este trimis în zonă pentru a stinge focul, iar la fața locului sunt prezenți polițiști ai IPJ Alba și ai Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia: O clădire din centrul orașului, în care se adăpostesc oameni ai străzii a luat foc

De fiecare dată oamenii legii îi găsesc la fața locului pe cei care își fac veacul pe acolo, dar spun că nu au ce să le facă, din cauza faptului că nu au cadru legal.

Miercuri, incendiul provocat a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. În imagini se poate vedea cum un bărbat se duce lângă clădiri, mai exact în zona tomberoanelor de gunoi și aprinde un foc.

După ce focul este aprins acesta nu pleacă din zonă ci pare că se încălzește. Apoi, într-un alt video primit pe adresa redacției se poate observa focul, prezența polițiștilor, dar și suntele sirenelor mașinii de pompieri care se îndrepta către incendiu.

Pe video este înregistrată și vocea unei femei, locuitor în zonă care, critică lipsa de autoritate a oamenilor legii față de problema cu care se confruntă zi de zi.

”Nu vă respectă nimeni, uite din cauza asta că nu aveți nici o autoritate”, se poate auzi pe filmare.

Problema în zonă nu este nouă. Mai mulți cetățeni se plâng de prezența oamenilor străzii, de mizeria pe care aceștia o produc, dar și de comportamentul violent pe care aceștia îl au câteodată fie cu vânzătoarele magazinelor din zonă, fie cu persoanele care trec prin parcul din fața Casei de Cultură a Studenților.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ion

    joi, 15.12.2022 at 10:45

    Va dati seama ca este posibil ca cineva sa il fi platit sa faca asta da ?

  2. Jean

    joi, 15.12.2022 at 12:10

    Cel mai tare e “cetateanul” care trece impasibil, cu ochii in telefon si nu vede un inceput de incendiu langa el…. asta e f ingrijorator!! video ora 21:53

  3. pilu

    joi, 15.12.2022 at 13:25

    Revin. Problema este a PRIMARULUI şi a Poliţiei locale. Numai un prost spune nu avem cadru legal. Poliţia locală ar trebui să patruleze pe acolo şi când apar, luaţi şi duşi la gară la adăpost. Dar e greu pe frigul ăsta. Săracii poliţişti. Cum am mai spus, duşi la domoiciliile din buletin pe banii Primăriei. Întrebaţi echipa de jandarmi din Mureş, detaşată în Alba, cum au rezolvat bihorenii problema.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax