Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Întâlnire de gradul zero cu ursul din Pâclișa. Nu s-a speriat nici de oamenii din sat, nici de jandarmi

Publicat

YouTube video

Câțiva locuitori din Pâclișa au avut parte marți după amiază de o întâlnire de gradul ”zero” cu ursul de dimensiuni destul de mari care a apărut de câteva zile în zona lor. Oamenii lucrau la o grădină, la fân, când au dat peste animal care căuta de mâncare. 

”A fost la mine în grădină. Nu s-a speriat de noi și nici noi de el. Nici jandarmii care au venit nu au reușit să îl sperie” a declarat pentru Alba24 Diana Iosa, cea care de altfel l-a și filmat de la o distanță destul de mică, de doar câțiva metri.

Ursul a fost filmat pe Strada Văii din Pâclișa. În zonă erau mai mulți locuitori  care au alertat jandarmii. Imediat, la fața locului au sosit două echipaje de jandarmi și unul de Poliție. Se pare însă că ursul este foarte obișnuit cu oamenii, astfel încât nu s-a speriat nici de aceștia.

Autoritățile caută în prezent o soluție în legătură cu relocarea animalului.

Videi: Diana Iosa

UPDATE: Unii dintre locuitorii din Pâclișa susțin că ar fi mai mulți urși care bântuie pe la marginea localității, care ar fi fost văzuți de ei. De altfel, o tânără a transmis și live pe Facebook, întâlnirea cu animalul. Autoritățile vor trebui să găsească rapid o modalitate de relocare a acestuia, în condițiile înc are nu pare să se teamă de oameni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax