Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INTERVIU cu Edi Schneider, omul din Sebeș care a revoluționat industria muzicală din România

Publicat

YouTube video

Este omul care a revoluționat industra muzicală după 1995 şi a colaborat cu cei mai importanți artiști ai vremii, de la Andre, B.U.G Mafia, La Familia, la Genius, 3 SudEst, Holograf etc. De 10 ani se ocupă de video, reuşind să devină unul dintre cei mai apreciați producători. A avut colaborări cu Michelle Williams, fosta componentă a trupei feminine Destiny’s Child, a realizat filmări pentru cele mai mari festivaluri din România – Electric Castle și Untold – iar lista poate continua. Dacă încă nu v-ați dat seama despre cine este vorba, vă spunem că este din Alba, mai exact din Sebeș. Edi Schneider, un artist cum rar întâlnești, are o poveste de viață impresionantă. A locuit în Germania și Franța, dar s-a întors în orașul natal, de unde nu a mai plecat, deși avea ușile deschise oriunde în lume. Are un studio impresionant la Sebeș, care te lasă fără cuvinte încă de la intrare, iar acum are în plan să-și facă și o televiziune online.

De ce a rămas aici, cu ce se mai ocupă în prezent, ce amintiri are din perioada DJ Phantom, cum și-a amenajat studioul, cum își împarte timpul și multe alte detalii, aflaţi dintr-un interviu acordat ziarului Alba24.ro. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax