Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO INTERVIU cu Ion Dumitrel, care vrea să rămână președintele Consiliului Județean Alba. Despre probleme și planuri de viitor

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, totodată candidat al PNL la un nou mandat în fruntea acestei instituții, a venit la emisiunea Testul de Sinceritate, realizată de Alba24. 

Acesta a răspuns întrebărilor colectate de la reporterii publicației, dar și de la cititori.

Dumitrel și-a prezentat realizările din ultimul mandat, dar a vorbit și despre proiectele pentru mandatul următor.

Acesta a vorbit inclusiv despre epidemia de coronavirus și despre modul în care s-au mobilizat autoritățile județene.

”Puțină lume știe cât de greu a fost, mă refer de exemplu la lipsa echipamentelor de protecție. O să vă spun de ce nu au fost stocuri. Chiar am avut verificări de la Curtea de Conturi, nici nu s-a terminat criza aceasta, și i-am întrebat: dacă spitalul, oricare spital din România, avea stocurile acelea despre care mulți vorbeau… ce făceați? Au răspuns că le-ar fi considerat stocuri care nu se justifică.

No vedeți? Funcționărimea, birocrația te pune de multe ori în situația în care chiar dacă ai gândi să fii pregătit pentru perioade grele, nu te lasă. Deci până la urmă, am fost pregătiți și suntem pregătiți. Nu facem aceste investiții pentru că e criză sanitară, le-am făcut întotdeauna.

Vă dau și exemple . Chiar în perioada aceasta se lucrează la mansardarea spitalului unde se vor muta o parte din secții, acolo unde a fost policlinica să se mute înapoi în spital… urmează să extindem UPU, un proiect început deja” a spus Dumitrel.

Acesta a mai vorbit despre infrastructură, despre investiții și despre industriile care funcționează în Alba.

”Dezvoltarea județului Alba a fost și va fi legată în continuare de pregătirea forței de muncă, de calificare, de școală în primul rând. Este esențial acest lucru” a adăugat acesta.

Întrebat dacă are nemulțumiri față de propriul mandat legat de reabilitarea infrastructurii din județ, președintele CJ Alba a spus că în acest moment, din 930 de kilometri de drum județean, nu există soluție de finanțare pentru 50 de kilometri, dar a insistat că în următorii 4 ani ar fi ”imposibil” să nu se găsească bani.

De asemenea, acesta a amintit și de Transalpina de Apuseni, un drum care face legătura între Autostrada Sebeș-Turda de zona Munților Apuseni, pe la Bucium, aflat în lucru.

Dumitrel a răspuns și întrebărilor legate de candidaturile lui Voicu Paul (PNL) și Gabriel Pleșa (USR-PLUS), ambii liberali, până nu demult, dar și celor legate de colaborarea cu PSD.

Ce a răspuns, dar și multe alte detalii legate de candidat, puteți afla din interviu.

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax