Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Irina Rimes a ales-o!!! Antinia Simion din Alba Iulia a trecut de proba confruntărilor la VOCEA ROMÂNIEI

Publicat

Antinia Simion merge mai departe la show-ul Vocea României. Irina Rimes a ales-o!!! Vineri seara, în cadrul ”confruntărilor” Antinia Simion și Oana Tabultoc au cântat în mumele iubirii, pentru muzică. În final, Antinia a fost alegerea Irinei Rimes pentru etapa knockout-urilor.

Aflată pentru prima dată la Vocea României, Antinia Simion, o tânără de 19 ani din Alba Iulia a reușit să treacă și de proba confruntărilor și să intre în următoarea fază a concursului spectacol realizat de PRO TV.

Citește și VIDEO VOCEA ROMÂNIEI: Antinia Simion din Alba Iulia, moment fabulos la audițiile pe nevăzute. Merge mai departe cu Irina Rimes

YouTube video

„E ceva din Antinia care pe mine m-a făcut să mă uit mai atent către ea”, a spus Tudor Chirilă, iar imediat după aceea Irina Rimes, fără să stea mult pe gânduri, a spus: ”O aleg pe Antinia!”, iar decizia ei a demonstrat încă odată, că la Vocea României, doar vocile contează.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax