Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ispitele masculine de la „Insula Iubirii„ au lansat o piesă scrisă de un tânăr din Cugir

Publicat

YouTube video

Trei ispite din celebrul reality show „Insula Iubirii” și-au încercat norocul și în muzică, după terminarea filmărilor din Thailanda. Andy, George și Cristi, cele mai râvnite ispite de la Minitel au lansat la începutul acestei toamne o piesă numită „Ispite”. Totuși ce legătură are asta cu Alba? Ei bine, versurile meldoiei sunt scrise de cugireanul Andrei Lupean, cunoscut în indrustria muzicală ca Reckaze.

Andy, Cristian și George sunt cei care interpretează melodia ”Ispite”, dar și protagoniștii unui videoclip incitant, în care apar și Irina și Dana, la rândul lor ispite în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, dar și yacht-uri și bolizi de lux. ”Aceasta este prima experiență a noastră în domeniul muzical, dar ne-a plăcut să fim implicați într-un astfel de proiect și chiar ne gândim să repetăm!”, a declarat George pentru Antena1.

Versurile piesei au fost scrise de un tânăr din Cugir.

Reckaze a început să scrie piese rap încă din 2007, pe când avea doar 15 ani. Printre artiștii care îl inspiră pe Reckaze se numără A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic, Henry Miller și alții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax