Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Jandarmii din Alba Iulia ”au vindecat” un tânăr care spunea că nu are o mână și cerșea bani. Ce sumă a strâns în câteva ore

Publicat

Un tânăr care cerșeste regulat pe străzile din Alba Iulia a fost oprit și amendat de Jandarmeria Alba, în cursul zilei de sâmbătă, 1 iunie 2024. Acesta cerșește de cele mai multe ori în zona turistică a orașului, sau în zona de centru, pe lângă magazine.

Nu este pentru prima dată când tânărul este prins că apelează la mila publicului. A fost fost prins și în trecut de Poliția Locală. Atunci avea la el câteva sute de lei și un telefon mobil de peste 7000 de lei.

Pe link-ul de mai jos puteți citi despre momentul în care a fost prins de polițiștii locali. Însă, la scurt timp a revenit pe străzile din Alba Iulia unde este văzut aproape zilnic la cerșit. Din când în când autoritățile îl mai amendează, dar din câte se pare acesta nu poate fi oprit.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Cerșetor cu telefon de peste 1000 de euro, prins la Alba Iulia. Ce mesaje folosea și ce se ascundea sub o mână bandajată

Acum a fost rândul Jadarmeriei să îl ”vindece”.

Vindecat de jandarmi

Potrivit reprezentaților Jandarmeriei Alba, ”un bărbat din Orăștie care susținea că nu are o mână și apela la mila participanților de la Festivalul Alba Fest, a redevenit ”sănătos” în mod miraculos după ce a fost verificat de jandarmi.

Acesta a fost observat de forțele de ordine în zona Obeliscului din municipiul Alba Iulia unde susținea trecătorilor că este grav bolnav, că provine de la o casă de copii de la Timișoara, că este suferind de cancer la plămâni și că are nevoie de o sumă mare de bani pentru a se putea opera.

După ce a fost legitimat de oamenii legii s-a descoperit că nu are o situație materială precară și ca este apt de muncă.

Asupra lui au fost găsiți peste 300 de lei, pe care i-ar fi „agonisit” în doar câteva ore, o sumă destul de mică având în vedere că după propriile spuse, într-o zi bună ar strânge aproximativ 700 de lei.

În conformitate cu Legea 61/2001 bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei”, au

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 02.06.2024 at 11:31

    Formidabil, au fost prinşi jandarmii la lucru. Păi dacă Poliţia locală este altceva decât Poliţie locală.

  2. Dochin

    duminică, 02.06.2024 at 23:36

    Cel care a cerșit își face păcat pentru fapta sa! Să îi fie rușine! Să muncească și el pe salariu minim cum muncim și noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax