Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Kamura și Yukana, câinii de salvare ai Salvamont Alba se antrenează pentru misiuni la înălțime

Publicat

Câinii de salvare, Kamura și Yukana, dresați special pentru a fi câini de salvare ai Salvamont Alba se pregătesc de salvamontisul Tiberiu Krizbai pentru intervenții de la înălțime. 

Mai exact, într-un video postat pe Facebook-ul salvatorilor montani din Alba se poate observa cum cei doi câini execută alături de stăpânul și dresorul lor diferite tehnici de coborâre de la înălțime.

Echipați cu câte un ham special, cei doi câini coboară în rapel fie singuri, direcționați de către Tiberiu, fie alături de acesta.

Yukana este și câine de căutare, salvare în caz de avalanșă, dar și în mediul urban. Aceasta a participat în trecut și la operațiunea de căutare a doi muncitori surprinși de surprarea turnului de extracție al minei Uricani din Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Un salvamontist din Alba şi căţeluşa sa au participat la căutarea muncitorilor prinși sub dărâmături, în Hunedoara

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax