Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: L-au terminat în 10 ZILE. Spitalul din China, cu o mie de paturi, este gata. Imagini impresionante (timelapse)

Publicat

YouTube video

În timp ce în România spitalele regionale promise încă de acum patru ani sunt doar la faza de licitații pentru proiectare, chinezii au reușit să ridice o unitate medicală cu o mie de paturi în doar 10 zile.

Este un exemplu memorabil de mobilizare al chinezilor. Spitalul cu o mie de paturi, ridicat în 10 zile se întinde pe o suprafață de 2,5 hectare. Imaginile filmate în timpul construcției sunt impresionante. Un furnicar de muncitori și utilaje lucrează zi și noapte până când clădirile sunt construite.

Vezi VIDEO (Timelapse): Cum au construit chinezii în doar 10 zile un spital URIAȘ, pentru bolnavii cu coronavirus. Bolnavii vor fi tratați acolo începând de săptămâna viitoare

Unitatea medicală se află în orașul Wuhan și este destinată pacienților cu coronavirus. Pacienții vor fi tratați acolo începând de săptămâna viitoare.

Ca o comparație, la noi în țară, după patru ani de promisiuni, cele 8 spitale regionale sunt încă la faza de licitație de proiect. Pentru Spitalul Regional Cluj, care ar urma să aibă doar 900 de paturi a fost demarată, prima licitație abia în urmă cu trei săptămâni.

Vezi și S-a lansat prima licitație pentru Spitalul Regional Cluj. Va avea aproape 900 de paturi, 19 săli de operație și heliport

Este vorba despre licitația de proiectare, nu pentru construire.

Iar la chinezi, spitalul cu o mie de paturi a fost ridicat în 10 zile, iar de săptămâna viitoare 1400 de cadre medicale vor trata bolnavii. Spitalul Huoshenshan are 25.000 de metri pătrați.

La noi cârcotașii i-ar și critica, pentru că au promis că îl vor face în șase zile și nu s-au ținut de cuvânt.

În aceeași zonă, chinezii construiesc un al doilea spital, Leishenshan, care va fi dotat cu 1.300 de paturi. Ridicarea acestuia a fost programată să dureze în jur de două săptămâni.

Duminică, autorităţile chineze au anunţat că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morţi. Totodată, Filipine a anunţat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.

sursa: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax