Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu la discuţii cu ţărăniştii din Alba. Alin Popa va prelua frâiele partidului doar până după alegeri

Publicat

Preşedintele cu drept de semnătură al PNŢCD, Aurelian Pavelescu a fost prezent, joi, la Alba Iulia, pentru a găsi o soluţie la problemele interne cu care se confruntă organizaţia locală şi pentru a stabili cum anume se vor pregăti ţărăniştii pentru alegerile din iunie, după excluderea din partid a fostului preşedinte, Iuliu Hada. Liderul PNŢCD a anunţat în premieră că nu doar Hada a fost exclus din partid, ci chiar şi Victor Ciorbea, despre care susţine că s-a folosit de notorietatea pe care o deţine pentru a dezinforma electoratul ţărănist.

Victor Ciorbea, exclus din PNŢCD

Aurelian Pavelescu a explicat jurnaliştilor că regretă că nu a venit mai repede la Alba Iulia, pentru că, poate, în opinia sa, problemele din interiorul organizaţiei nu ar fi deraiat în modul în care au făcut-o. Acesta susţine că excluderea lui Hada din partid a fost un pas firesc, dat fiind faptul că acesta nu se ralia directivelor naţionale, ajungând chiar să încalce legile ţării. Pavelescu a făcut public pentru prima dată faptul că liderul ţărănist Victor Ciorbea a fost exclus din partid, cu două săptămâni înainte de demiterea lui Hada.

Alin Popa preia interimatul PNŢCD Alba până după alegerile locale

Prezent la conferinţă a fost şi ţărănistul Alin Popa, care a declarat că, deşi nu îl agreează pe Pavelescu, a acceptat să preia interimatul organizaţiei de la Alba până după alegerile locale, când vor avea loc alegeri interne. Acesta susţine că a făcut acest lucru deoarece şi-a dorit ca PNŢCD Alba să participe la alegeri şi că în fiecare zi primeşte telefoane de la oameni care spun că vor să candideze la alegeri. Alin Popa a explicat că nu intenţionează să candideze pentru nicio  funcţie, deşi iniţial şi-ar fi dorit să intre în cursa pentru fotoliul de preşedinte al PNŢCD Alba.

Radu Vieru nu mai candidează deloc la alegerile din iunie

Pentru aproximativ jumătate de oră, fostul candidat al PNŢCD Alba, Radu Vieru a participat la discuţii cu Pavelescu, dar a plecat în trombă, susţinând că nu  pot ajunge la nici un comun acord. Vieru susţine că, în acest moment, în ceea ce îl priveşte, lucrurile sunt clare şi că, deşi va rămâne membru în partid, nu va mai candida la alegerile locale: „Nu voi mai candida nici ca independent, pentru că îmi este imposibil să mai adun în aşa scurt timp semnăturile necesare. Mai mult, nu vreau să îi dezamăgesc pe cei care au fot alături de mine în tot acest timp”. Reamintim că Vieru a renunţat să mai candideze din partea PNŢCD în momentul în care Iuliu Hada a fost exclus din partid. Citiţi mai multe despre valul de demisii din PNŢCD Alba, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax