Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lipsă de interes pentru înscrierea la Universitatea din Alba Iulia, în primele două zile de la startul admiterii

Publicat

YouTube video

Lipsa de interes pentru înscrierea la specializările oferite de Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în primele două zile de la startul admiterii.

Totuși, cei dornici să urmeze cursurile acestei universități mai au timp să se înscrie până în data de 25 iulie, ultima zi disponibilă pentru înscrierea candidaților.

Marți, în jurul orei 11.00, câteva persoane stateau cu dosarul de admitere în fața sălii unde se fac înscrierile la specializările Facultății de Drept și Științe Sociale.

Fără cozi la porțile Universității, fără elevi emoționați că orice sutime la media de admitere poate face diferența dintre ”buget și taxă”.

În schimb, la etaj, unde se desfășoară înscrierea la Facultate de Istorie și Filologie, domnea liniștea. Într-o singură sală, câteva persoane păreau că sunt acolo pentru admitere.

Printre persoanele interesate să urmeze cursurile unei facultăți în inima Cetății Alba Carolina se afla, pe holurile universității, și Iulia din Deva. Aceasta a absolvit Liceul de Arte din Deva, unde a studiat muzica. Dar Iulia a decis să urmeze cursurile unei facultăți foarte diferite de lumea artei, dreptul.

Tânăra a declarat pentru Alba24 că a ales Universitatea din Alba Iulia deoarece îi place foarte mult orașul, și a ales Facultatea de Drept pentru a-și apăra în viitor drepturile ei de artist.

Admiterea la UAB se desfășoară până în data de 23 august. Cei interesați pot afla mai multe detalii accesând linkul de mai jos:

CITEȘTE ȘI: ADMITERE 2019 la Universitatea din Alba Iulia. CALENDAR, specializări, locuri disponibile, taxe şi acte pentru înscrieri

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Universității ”1 Decembrie 1918”, conf. univ. dr. Diana Câmpan, luni, în prima zi de admitere s-ar fi înscris în jur de 150-200 de persoane. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 16.07.2019 at 16:20

    Cu cunostintele capatate la parodia asta de facultate nu te baga nimeni in seama. Asta inseamna valoare.

  2. Pamfil

    joi, 18.07.2019 at 22:47

    Mereț’ mă, aceea-i Universitate? Profi ramasi in urmă, plictisiti si blazati… pff…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax