Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lipsă de interes pentru înscrierea la Universitatea din Alba Iulia, în primele două zile de la startul admiterii

Publicat


Lipsa de interes pentru înscrierea la specializările oferite de Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în primele două zile de la startul admiterii.

Totuși, cei dornici să urmeze cursurile acestei universități mai au timp să se înscrie până în data de 25 iulie, ultima zi disponibilă pentru înscrierea candidaților.

Marți, în jurul orei 11.00, câteva persoane stateau cu dosarul de admitere în fața sălii unde se fac înscrierile la specializările Facultății de Drept și Științe Sociale.

Fără cozi la porțile Universității, fără elevi emoționați că orice sutime la media de admitere poate face diferența dintre ”buget și taxă”.

În schimb, la etaj, unde se desfășoară înscrierea la Facultate de Istorie și Filologie, domnea liniștea. Într-o singură sală, câteva persoane păreau că sunt acolo pentru admitere.

Printre persoanele interesate să urmeze cursurile unei facultăți în inima Cetății Alba Carolina se afla, pe holurile universității, și Iulia din Deva. Aceasta a absolvit Liceul de Arte din Deva, unde a studiat muzica. Dar Iulia a decis să urmeze cursurile unei facultăți foarte diferite de lumea artei, dreptul.

Tânăra a declarat pentru Alba24 că a ales Universitatea din Alba Iulia deoarece îi place foarte mult orașul, și a ales Facultatea de Drept pentru a-și apăra în viitor drepturile ei de artist.

Admiterea la UAB se desfășoară până în data de 23 august. Cei interesați pot afla mai multe detalii accesând linkul de mai jos:

CITEȘTE ȘI: ADMITERE 2019 la Universitatea din Alba Iulia. CALENDAR, specializări, locuri disponibile, taxe şi acte pentru înscrieri

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Universității ”1 Decembrie 1918”, conf. univ. dr. Diana Câmpan, luni, în prima zi de admitere s-ar fi înscris în jur de 150-200 de persoane. 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. pilu

    marți, 16.07.2019 la 16:20

    Cu cunostintele capatate la parodia asta de facultate nu te baga nimeni in seama. Asta inseamna valoare.

  2. Pamfil

    joi, 18.07.2019 la 22:47

    Mereț’ mă, aceea-i Universitate? Profi ramasi in urmă, plictisiti si blazati… pff…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Trascău Trail Run, concurs de alergare montană la Rimetea. Curse epice în peisaje de poveste. Înscriere și programul competiției

Publicat

trascau

La Rimetea va avea loc, pe 28 septembrie, a doua ediție a concursului de alergare montană Trascău Trail Run. Competiția se va desfășura pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Transilvania, într-un peisaj de poveste și cu semnificație istorică. Piatra Secuiului, Cetatea Colțești cu donjonul secular și pădurile de foioase ce îmbracă muntele Ardașcheia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Alba24, faza pe partide: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

Publicat

s

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, stârnesc dezbateri și calcule în interiorul principalelor formațiuni politice din județ, în condițiile în care, în lipsa lui Mircea Hava, lupta este deschisă. Poziția de primar în municipiul reședință de județ este foarte importantă pentru orice partid, întrucât influențează mult și ceea ce se întâmplă în […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Cugir, care a amenințat cu moartea bătaia și mutilarea un agent de poliție

Publicat

politie

Un tânăr de 19 ani, din Cugir, a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu amânare, după ce a amenințat cu moarte, bătăia și cu mutilarea un agent de poliție.  Fapta s-a petrecut în data de 6 octombrie a anului 2018. Atunci agentul de poliție S.Ș. a intrevenit pe o stradă din municipiu, fiind […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 18.300 de lei, pensia medie pentru magistrați. Câte pensii de serviciu se plătesc în România

Publicat

Peste 3.800 de persoane beneficiau de pensii de serviciu, la finalul lunii iulie 2019, în baza Legii 303/2004, privind statulul procurorilor şi judecătorilor. Pensia medie în cazul acestor beneficiari era de 18.315 lei, din care 17.143 de lei cotă suportată din bugetul de stat, informează Mediafax. În total, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate