Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Lucrările la Centrul de tineret al orașului Teiuș avansează. Se montează panourile termoizolante și panourile de pe acoperiș

Publicat

Lucrările la Centrul de tineret al orașului Teiuș avansează. S-a început montarea panourilor termoizolante, respectiv a panourilor de acoperiș. Investiția se ridică la peste 14,8 milioane de lei și este finanțată din fonduri europene.

Primăria Teiuș anunță stadiul lucrărilor de la Centrul de tineret al orașului Teius. Se montează panourile termoizolante aferente închiderilor perimetrale, respectiv panourile de acoperiș, cu toate accesoriile aferente scurgerilor pluviale.

Citește și: FOTO-VIDEO: Cum arată centrul dedicat tinerilor, aflat în construcție la Teiuș. Bazin de înot, teren multisport și săli de bowling

”Prin acest mod se va pregăti terenul pentru lucrul la interior, în condițiile în care vremea se poate schimba oricând”, scriu reprezentanții Primăriei Teiuș.

Centrul de tineret al orașului Teiuș va avea un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen.

Centrul se va adresa în principal tinerilor din oraș și localităților componente, precum și familiilor cu copii care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut și totodată sănătos, prin mișcare, fără să fie nevoiți să se deplaseze în alte localități în care există astfel de facilități.

Clădirea Centrului de Tineret va fi dotată și cu un sistem de producere apă caldă menajeră, compus din 10 panouri solare, amplasate pe acoperiș.

Pe lângă construcție, se vor amenaja zone verzi în suprafață de 5.282 de metri pătrați, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 de metri pătrați și un drum de acces secundar de 1.700 metri pătrați, se mai arată în comunicatul Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax