Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ludovic Orban, declarații legate de situația din Coaliție și de eventuala schimbare a ministrului Sănătății

Publicat

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la finalul ședinței coaliției de guvernare, că la Ministerul Sănătății ”au apărut în ultimul timp foarte multe probleme” și că este nevoie de o analiză a modului în care a funcționat.

”Dacă nu se constată o îmbunătățire a funcționării ministerului, se poate ajunge inclusiv la o schimbare a ministrului”, a spus șeful PNL.

”În ceea ce ne privește, privim extrem de îngrijorați la modul în care este gestionat Ministerul Sănătății în condiții de pandemie”, a spus acesta.

Orban a precizat că exigența PNL față de modul în care este condus Ministerul Sănătății este maximă.

Citește și: Cea mai mare criză din interiorul Coaliției, de la începutul guvernării. Scandalul dintre PNL și USR PLUS, varianta cu public

”Noi susținem foarte clar dreptul premierului ca, atunci când consideră că un ministru afectează buna funcționare a guvernului, premierul are dreptul constituțional de a propune schimbarea respectivului ministru.

Fiecare partid trebuie să facă o proprie evaluare a miniștrilor și, atunci când un ministru nu își face treaba, să propună schimbarea lui”, a mai spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a evitat să spună ce ar fi făcut el, dacă ar fi fost premier: ”Din câte știu, domnul Cîțu este prim-ministru” a adăugat el.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax