Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, se antrenează în ring cu fiul său. Copilul, pasionat de kickbox

Publicat

Pasiunea pentru sporturile în ring se pare că merge din tată în fiu, în familia Adegbuyi.

Luptătorul de kickbox, crescut în Aiud, Benjamin Adegbuyi, se pregătește să regină în circuitul Glory, dar își face și timp pentru a se antrena alături de fiul său, Patrick. 

Într-un material video realizat de postul tv, Antena 1, Benny, a vorbit despre pasiunea băiatului pentru kickbox și că este foarte fericit că învață autoapărare.

Băiatul a trecut prin mai multe sporturi, precum baschet, înot sau fotbal însă cel mai mult îi place în ringul de kickbox.


Deși tatăl susține că cel mic nu va face carieră în lumea sporturilor de contact, este foarte fericit că acesta învată tehnici de autoapărare.

Luptătorul are 38 de ani și multe meciuri disputate în cariera sa. Printre cele mai importante victorii ale sale se numără cu siguranță momentul în care l-a făcut KO pe lengendarul maraocan, Badr Hari.

Cel mai recent meci al său s-a terminat cu o înfrângere printr-o decizie unanimă a arbitrilor, în fața unui luptător francez cu zece ani mai tânăr, Sofian Laïdouni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax