Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO – Manea electorală: Nicolae Guță a scos un cântec pentru PSD. ”Marțienii de-ar veni, și tot nu ne pot opri!”

Publicat

YouTube video

Partidele politice ajung să apeleze la cele mai neobișnuite moduri de comunicare, pentru a ajunge la publicul țintă. Așa se face că Nicolae Guță a scos o manea electorală pentru PSD și Liviu Dragnea.

Acesta îi îndeamnă pe ascultătorii săi să îl voteze pe Liviu Dragnea și PSD: ”Din partea mea, Guță Nicolae Magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil: PSD”.

”Hai române, hai la urnă, dacă vrei viața mai bună, votează cu-ncredere, Liviu Dragnea PSD!” cântă Guță, amintindu-și din când în când să și danseze. ”Ascultați-mă ce spun! Pesedeu-i cel mai bun!”

Nu este prima dată când Nicolae Guță își oferă serviciile în scopuri politice. În urmă cu 10 ani, acesta era fan Traian Băsescu. Atunci, manelistul își îndemna ascultătorii să îl voteze pe fostul președinte, cam în același mod: ”Și-l vom pune președinte, că Băsescu nu ne minte!”

YouTube video

Tot atunci, Băsescu l-a folosit și pe Florin Salam: ”Hai Băsescu la putere, scapă țara de belele, toți dujmanii să-i aduni, să te știe de jupân… Hai Traiane ca-i valoare și crește procentu mare!”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Daniel

    duminică, 12.05.2019 at 10:24

    Serios ma apuca mila de ei,niste boschetari 🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Daniel

    duminică, 12.05.2019 at 10:29

    Un „dragnea”de rahat care nu a avut curaj sa vina la Iasi de ziua UNIRII dar a avùt tupeu sa vina sa cerseasca un leu sau un vot din MOLDOVA,baiii cretinilor aici MOLDOVENII fac legea nu tu..retrage-te cat mai ai timp…M..E PSD

  3. pilu

    duminică, 12.05.2019 at 12:53

    Pai daca Basescu a castigat cu un asemenea rahat si a dat bine, de ce sa nu repetam reteta ca poate tine.
    Referitor la lozica PSD-ista ”Romania merita mai mult”, sunt foarte de acord cu ea. Nici nu se putea scrie una mai adevarata la ora actuala. Asa-i, Romania merita mai mult, dar nu a avut de unde ca s-a furat la greu. Deci PSD-istii isi recunosc potentialul si au facut public acest lucru prin lozinci.
    Am vazut ca aceasta lozinca adevarata a disparut de pe cladirea unde isi are sediul cel mai hulit partid la ora actuala.

  4. Raul

    luni, 13.05.2019 at 14:22

    Eu voi vota PSD , mi scarba de PNL !!! Alba a fost condusa de un primar penal din PDL venit in PNL ci nu avem un spital nou si nici drumuri asfaltate si nici scoli…sa mai taca dracului PNL cu toti PeNaLi disperati ca vor pierde la alegeri !!!

    pe 26 sa mearga fiecare sa voteze ce vra si pana atuncea ciocul mic ca voturile vor spune adevarul !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax