Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Măsurile de securitate pentru ziua de 1 Decembrie, discutate în teren la Alba Iulia. Zona, survolată de avioane

Publicat

YouTube video

Pregătirile pentru Ziua Națională sărbătorită la Alba Iulia au intrat pe ultima sută de metri. Organizatorii, în frunte cu primarul Mircea Hava, prefectul de Alba, Dănuț Hălălai și reprezentanți ai Armatei, serviciilor secrete și ai SPP au făcut astăzi un tur al zonei centrale a evenimentelor, respectiv șantierul parcului din fața Catedralei Încoronării și zonele adiacente.

Citește și PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României, la Alba Iulia. Concert Vama, Gașca Zurli, masa populară și paradă. HARTA EVENIMENTELOR

Principalul scop al acestora a fost acela de a discuta măsurile de securitate necesare bunei desfășurări a evenimentelor dedicate Centenarului.

În timp ce aceștia inspectau zona, pe deasupra a trecut o formațiune de avioane, în drum spre un eveniment programat pe Câmpia Libertății de la Blaj.

Organizatorii mai au la dispoziție mai puțin de 10 zile pentru finalizarea lucrărilor la parcul din fața Catedralei Încoronării. Au fost aduse role de gazon și o mulțime de copăcei cu ajutorul cărora se va încerca cosmetizarea zonei, în așteptarea celor 150.000-200.000 de vizitatori. Nici schelele de la Monumentul Unirii nu au dispărut, lucrările de finisare fiind în toi.

Primarul Mircea Hava și ceilalți reprezentanți ai organizatorilor au parcurs inclusiv lungimea podului cu margini de sticlă, aproape de finalizare.

Prefectul Dănuț Hălălai a spus că este optimist cu privire la modul în care va arăta zona la 1 decembrie. ”Ne-am întâlnit astăzi aici pentru a face o recunoaștere în legătură cu 1 decembrie, împreună cu Armata Română… Eu spun că treaba merge bine, suntem pregătiți pentru această acțiune și sper să fie o reușită… În principal nu sunt riscuri care să pună persoane în dificultate.  Deci vrem ca oamenii să se simtă bine aici la Alba Iulia” a declarat prefectul Hălălai.

Citeşte şi 1 DECEMBRIE 2018 la Alba Iulia: PROGRAMUL FINAL al manifestărilor dedicate Zilei Naționale și Centenarului MARII UNIRI

În timpul discuțiilor, pe deasupra Cetății din Alba Iulia a trecut o formațiune de avioane de luptă grupate în jurul unui Hercules C130, în drum spre Blaj, unde era programat un eveniment special pe Câmpia Libertății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax