Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ministrul Transporturilor, despre lipsa indicatoarelor cu Alba Iulia pe autostradă: ”Am rugat CNAIR să rezolve problema”

Publicat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat sâmbătă că va fi rezolvată problema lipsei menționării municipiului Alba Iulia la ieșirile de pe autostrada A1. Spune că a primit și interpelare în acest sens.

”Chiar săptămâna trecută am avut o interpelare din partea senatorului Matieș (Călin Matieș – senator PSD de Alba – n.r.). Pare minoră, dar să știți că e importantă.

Pe indicatoarele de pe A1 nu prea apare Alba Iulia, ceea ce nu este normal.

I-am rugat pe cei de la CNAIR să rezolve probema.

Am trăit și eu același lucru. Când vin dinspre Ungaria, nu apare niciunde indicator cu Timișoara”, a declarat Grindeanu, sâmbătă, la Alba Iulia.


Alba Iulia lipsește de pe indicatoarele rutiere amplasate pe autostrada în zona Sebeș, pe direcția dinspre Sibiu, la trecerea de pe A1 pe A10. Asta cu toate că este cel mai important oraș din zonă și capitala județului traversat de autostradă.

Situația este similară și după intrarea pe primul lot al Autostrăzii Sebeș-Turda, unde prima indicație că urmează Alba Iulia este abia la ieșirea de la Alba Iulia Sud.

Lipsa municipiului de pe indicatoare a fost remarcată de mai mulți șoferi încă de la deschiderea circulației, dar nu a fost remediată de CNAIR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax