Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mircea Bravo în vizită la Eduard Schneider, la studioul acestuia de la Sebeș. Omul din spatele hiturilor anilor 2000

YouTube video

Publicat

Cunoscutul Vlogger Mircea Bravo (Mircea Popa – 35 de ani) a postat pe contul său, un video realizat în studioul de la Sebeș al lui Eduard Schneider. 

Cei doi au vorbit despre cele mai tari hituri de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000, pe care Edy le-a orchestrat. A lucrat cu cele mai importante formații ale acelor ani, de la BUG Mafia, 3 Sud Est, La Familia, HI-Q sau Andre.

Artiștii veneau acasă la Eduard, la Sebeș, unde lucrau în studioul acestuia. Era perioada în care  profesioniștii în acest domeniu erau foarte puțini, iar Eduard era unul dintre ei.

Aducea un nou sound în muzica românească și asta garanta succesul melodiilor la care lucra. Avea nu doar echipament de ultimă generație, dar și talent și imaginație. În plus, toți cei din industria muzicală în considerau un profesionist foarte serios, un om care te ridica mult ca artist.

DJ Phantom, cum mai era cunoscut Eduard Schneider, s-a născut în Sebeș, a crescut în Hamburg, și s-a întors în Alba în 1997, când și-a deschis un studio de înregistrări.

Una dintre melodiile pe care le-a compus pentru albumu său Realități și idealuri:

YouTube video

A ieșit din muzică în 2005 și de atunci se ocupă cu producție video, de la videoclipuri la spot-uri publicitare sau aftermovie-uri pentru festivaluri.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate