Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Mircea Bravo și Bunica, city break în Alba Iulia. Cum arată clipul de promovare pentru care Primăria a plătit 50.000 de euro

Publicat

Vloggerul Mircea Bravo a realizat la Alba Iulia un video în care a prezentat cum au fost implementate diverse proiecte cu finanțare europeană în municipiu. Acesta a fost prezent în oraș, într-un „city break” alături de Tanti Lenuța din Chinteni, în weekendul în care s-a desfășurat Festivalul Roman Apulum.

Pentru videoclipul realizat, Mircea Bravo a primit de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei, adică aproape 50.000 de euro, după cum Alba24 a scris anterior aici.

Banii au venit de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

„E de ajuns o zi să te îndrăgostești de Alba Iulia … ziua aceea a fost sâmbăta trecută. S-au îndrăgostit și Mircea Bravo, și Bunica, și toată echipa. Rezultatul – primul rezultat – e în linkul următor. Bucurați-vă de el și un mare Bravo pentru Alba Iulia!”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. al doilea

    vineri, 18.08.2023 at 10:19

    pt tot ce promoveaza,dl plesa,nu a ridicat un deget.. ma uit la acest clip si asta realizez.toate sunt investitii, lucrari de la administratia trecuta.mai rau, se pare, ca cei de acum nu sunt in stare sa pastreze ceea ce s-a facut. de banii astia mai bine faceau o curatenie generala in cetate sau alte reparatii.
    Bv lui mircea bravo ca a primit 50.000 Eur ca sa se plimbe la alba iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax