Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: MIRCEA HAVA, primele declaraţii după ALEGERILE LOCALE 2016. Ce spune despre prezenţa la vot. Detalii de la sediul PNL ALBA

Publicat

hava dumitrel Mircea Hava, candidat pentru al şaselea mandat de primar al municipiului Alba Iulia, a dat primele declaraţii, la sediul PNL Alba, după încheierea scrutinului de duminică, 5 iunie, pentru alegerile locale în judeţul Alba.

Acesta spune că remarcă prezenţa slabă la vot: „Dacă ne uităm în Transilvania, cu cât ne apropiem mai mult spre Oradea, dinspre Vâlcea, prezenţa la vot este mai mică”

 

„Cred că apare acest fenomen: bani avem, aici este ok. Oamenii ştiu ce poate sau nu poate să facă primarul. La fel şi la CJ. Atunci, probabil preferă să stea acasă. Nu cred că este bine aşa”, a declarat Hava.

Reamintim că în judeţul Alba, prezenţa la vot a fost de peste 53%, mai mică decât acum patru ani (60%). Cei mai puţini alegători au mers la vot în Alba Iulia şi cei mai mulţi în Apuseni.

https://www.youtube.com/watch?v=VRtBLLLqss4

VIDEO: Hava’s Dreams: UOP, UOP!!!… Primăria mea!! Mircea Hava a intrat sub pielea albaiulienilor și preia al șaselea mandat »

Citește și Numărătoare paralelă: NOUA componență a Consiliului Local Alba Iulia. PNL a făcut majoritatea și va avea minim12 consilieri. PSD ar putea obține șase locuri »

PNL câștigă Consiliul Județean cu peste 60% și obține 58 de primării. PSD are 13 primării, ALDE și UDMR câte două, iar PMP are o primărie

REZULTATE parţiale ALEGERI LOCALE 2016 Sebeş: Dorin Nistor câștigă primăria cu o diferență de aproape 1.500 de voturi »

BLAJ: REZULTATE parţiale ALEGERI LOCALE 2016: Gheorghe Rotar și-a zdrobit concurența în „Mica Romă” cu un procent de 80% »

AIUD: REZULTATE parţiale ALEGERI LOCALE 2016. Candidata PNL, Oana Badea, câștigă cu peste 1.000 de voturi diferență »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax