Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Mircea Hava: „Sunt gata să vă arăt invitațiile către Guvern. L-am chemat… niște ouă se găseau”

Publicat

YouTube video

Primarul Mircea Hava se arară gata să prezinte invitațiile transmise către autoritățile centrale, respectiv Președinție și  Guvern. Declarația a fost făcută în contextul „supărării” prim-ministrului Tudose care a spus că nu a venit la Alba Iulia pentru că nu a fost invitat.

Premierul României declarat vineri seara că a aflat din presă că ar fi trebuit să vină la Alba Iulia, însă el nu și-a exprimat această intenție cu atât mai mult cu cât nu a fost invitat.

„Nu m-a invitat nimeni la Alba Iulia, nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu Tăriceanu, nici primarul din Alba, nici președintele (Consiliului Județean, n.r.) din Alba, care spuneau că scot nu știu ce utilaj pe șenile că vin eu acolo. Să și-l plimbe prin curte, nu venim acolo, fiindcă nu ne-a invitat nimeni”, a afirmat Tudose.

În acest context, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, spune că nu înțelege de unde vin afirmațiile lui Tudose, în condițiile în care a trimis o invitație către Guvern și dacă și-ar fi dorit cu adevărat să fie prezent, ar fi făcut-o fără o „chemare”.

„Am aflat o chestiune acum, nu știu dacă e adevărat, cum că primul ministru spune că nu l-am chemat la Alba Iulia. Dacă veniți la mine o să vă arăt invitațiile. Singura instituție care mi-a răspuns a fost cea a Președenției care mi-a spus că nu poate veni, în fine. Eu i-am spun că îmi pare rău, dar asta este. Ei au fost singurii. Și să știți că invitațiile au plecat. Acum premierul poate să spună că nu a văzut-o, că nu i-a dat-o cineva. Acum și dacă o avea și dacă nu, putea să vină. Niciodată nu am dat invitații, de la Iliescu încoace, niciodată nu le-am trimis: dragă domnule președinte, te rog din suflet să vii. Lucrurile astea se fac alt fel. Mi se pare așa ne normal să vii să spui că nu am venit că nu m-ai chemat. Dar l-am chemat….niște ouă se găseau” a declarat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax