Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Miting de protest şi congrese USL, în acest week-end, la Bucureşti. PSD Alba va comunica lista cu candidaţii la CJ, după sărbători

Publicat

Reprezentanţii partidelor din USL se vor afla, în acest sfârşit de săptămână, la Bucureşti, unde se va desfăşura un miting de protest împotriva măsurilor impuse de actualul Guvern. Potrivit preşedintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, din Alba se va deplasa o delegaţie formată din 60 de oameni, care vor participa şi la congresele USL ce vor avea loc la „Romexpo”.

Ioan Dîrzu a explicat că fiecare partid din USL va organiza, sâmbătă, congrese în interiorul partidelor, finalizate cu un mare miting de protest în jurul „Romexpo”.

„Vineri va avea loc şi Comitetul Executiv, în care se vor lua decizii statutare privind pe cele două funcţii importante din judeţ. De asemenea, este extrem de interesant cum s-a negociat şi care este lista de consilieri şi în mod special la Consiliul Judeţean. Se va merge <fermoar>, primul loc va fi ACD, al doilea PSD şi se va merge unu – unu. Imediat după sărbători, vă vom da lista nominală cu colegii din CJ. La nivel de judeţ sunt 5 colegii  şi vreau să fie reprezentat fiecare colegiu pe loc eligibil în CJ”, a explicat Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax