Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Momentul ăla când vrei să alimentezi, dar uiți să tragi frâna de mână. Operațiunea de salvare a unei vaci dintr-o dubă căzută în râul Arieș

Publicat

Untitled S-a dus la pompă să alimenteze, dar când s-a întors mașina era căzută în râul Arieș. Asta s-a întâmplat duminică în Gura Sohodolului unde un bărbat a uitat să își asigure mașina, o dubă în care transporta trei vaci, iar când s-a întors și-a văzut mașina căzută de jumătate în apă.

O dubă care transporta trei vaci a ajuns în râul Arieș după ce șoferul a uitat să tragă frâna de mână în timp ce alimenta. Mașina a lua-o la vale și s-a oprit în apă. Una din bovine a fort rănită, iar oamenii care se aflau în zonă au sărit în ajutorul bărbatului pentru a scoate animalul rănit din remorcă.

„Cu frâna de mână (ne)trasă, sau de la pompă… la apă!”, spune un cetățean care a filmat întreaga întâmplare. Incidentul s-a petrecut duminică seara în Gura Sohodolului.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax