Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul atacului armat de la sediul FSB din Moscova. Mai multe victime, după ce un bărbat a deschis focul

YouTube video

Publicat

Focuri de armă s-au auzit joi în centrul Moscovei și mai multe ambulanțe și mașini de poliție au sosit în grabă la sediul FSB (Serviciul Federal de Securitate). La fața locului se auzeau țipete, iar autoritățile instituiau un cordon de securitate. Un bărbat ar fi deschis focul și a reușit să facă mai multe victime, înainte de a fi neutralizat.

Potrivit agenției de presă guvernamentale TASS, un membru al FSB a fost ucis joi în atac. FSB susține că autorul atacului, care a fost neutralizat, a acționat singur.

Cinci persoane au fost rănite.

Autorul atacului din Moscova a deschis focul în holul sediului FSB din Moscova. Bărbatul a folosit o pușcă Kalașnikov și a fost ucis de forțele de securitate, informează presa rusă. Atacatorul care a deschis focul în centrul Moscovei, în apropierea clădirii FSB, a fost “neutralizat”. Identitatea sa urmează să fie stabilită, au declarat oficiali de rang înalt pentru INTERFAX. La fața locului sunt prezente numeroase forțe de securitate și cinci ambulanțe.

Incidentul a avut loc de la câteva ore după conferința anuală de presă susținută de președintele Vladimir Putin.

Informații neconfirmate anunțate de presa rusă menționează trei ofițeri de poliție uciși.

Clipurile video postate pe rețelele de socializare suprind zgomot de focuri de armă și bărbați înarmați fugind dinspre sediul FSB către clădirea Lubyanka.

UPDATE: Individul care a deschis focul joi seară în fața sediului Serviciului Federal de Securitate din centrul Moscovei ar fi un rus de 39 de ani, pasionat de tir.

Deocamdată nu se știe ce l-a împins să comită atacul. Înainte să fie anihilat, bărbatul a ucis doi agenți și a rănit trei ofițeri și un civil. Unul dintre ofițerii răniți a decedat la o zi după atac. 

Presa moscovită atrage atenția că atacul a avut loc între ziua agenţilor de contraspionaj militar şi ziua agenţilor serviciilor de securitate.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate