Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul impactului la accidentul mortal de pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un TIR rupe parapetul și intră pe contrasens

Publicat

Momentul impactului în accidentul mortal produs joi după-amiaza pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în care un șofer de TIR și-a pierdut viața după ce autocamionul pe care îl conducea s-a izbit violent de glisiera mediană, a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Pe imaginile surprinse de camerele de monitorizare a traficului se poate obseva cum TIR-ul care circula pe direcția Sibiu – Sebeș, pe banda 1, virează brusc stânga, ajunge pe banda a 2-a după care se izbește violent de parapetul median și un stâlp al unui panou de afișaj și se oprește pe contrasens.

Un autoturism și un autocamion care circulau pe sensul opus de mers reușesc să evite în ultimul moment impactul.

În urma accidentului, conducătorul TIR-ului, un bărbat de 49 de ani din județul Teleorman, a decedat.

Vezi și FOTO: Accident grav pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un bărbat a DECEDAT după ce un TIR s-a izbit de parapet. Trafic blocat

Potrivit IPJ SIbiu, accidentul s-a produs la km 254, în apropiere de ieșirea spre Mediaș. Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Nădlac a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit glisiera mediană și s-a oprit pe contrasens. Bucăți din parapet au lovit un alt vehicul condus pe sensul opus.

Traficul rutier a fost complet blocat pe sensul Sebeș – Sibiu, din cauza mărfii răsturnate pe partea carosabilă.

Potrivit ISU Sibiu, un apel pe numărul unic de urgență 112 a anunțat că un ansamblu TIR s-a răsturnat pe A1 sensul de mers Sibiu-Nădlac. ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care era încarcerat și decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Halepu

    vineri, 16.12.2022 at 01:35

    Se observă destul de clar că accidentul se datorează exploziei cauciucului din partea stângă la capul tractor.
    Probabil patronii au făcut economie la cauciucuri (mai merge un sezon) si omul a murit nevinovat. Dumnezeu să-l odihnească.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax